Ми у Facebook
27.05.2017, 21:30

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненський НК ФК "Верес" не зумів забити у ворота "Черкаського Дніпра" у заключному домашньому матчі чемпіонату. Тим не менше, навіть після такого результату рівненська команда завоювала бронзові медалі турніру.
«Верес» - «Черкаський Дніпро» - 0:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 33 тур
27 травня 2017 року, Рівне, стадіон «Авангард», 2520 глядачів

Арбітр: Володимир Міланич (Миколаїв)
Асистенти арбітра: Євген Яковлев (Київ) та Едурд Курцеба (Одеса)
Четвертий арбітр: Павло Дубровець (Житомир)
Директор матчу: Юрій Буренко (Київ)

Голи:
Попередження: Сікорський (86), Борзенко (90) - Синьогуб (39), Тарасенко (80)

«Верес»: Ільющенков – Петько (Дмитренко, 66), Борзенко, Білий, Западня, Кучеров, Морозенко, Герасимець (Волошинович, 68), Котляр, Степанюк, Козьбан (Сікорський, 69). Запас: Когут, Каваців, Орловський, Страшкевич.
Старший тренер: Юрій Вірт.

«Черкаський Дніпро»: Будюк – Шопін, Тарасенко, Махарадзе, Синьогуб, Балан, Цибульник, Ямполь (Кошка, 90+1), Бушман (Мединський, 80), Скепський, Качур (Сторчоус, 64). Запас: Панченко, Крамар, Шведенко, Шурубура.
Головний тренер: Вадим Євтушенко.

Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне), рік тому, саме 27-го травня, рівненський «Верес» достроково завоював срібні медалі Другої ліги та путівку до Першої. У сьогоднішньому поєдинку проти «Черкаського Дніпра» «червоно-чорні» також виходили на поле вже у ранзі медаліста. «Верес» гарантував собі щонайменше «бронзу» Першої ліги. А от щоб продовжити боротьбу за нагороди вищого гатунку та путівку до УПЛ – команді і вболівальникам потрібно було невелике диво – дві власні перемоги у заключних матчах чемпіонату і дві поразки чернігівської «Десни».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

У заключній домашній грі сезону на полі у складі нашої команди з’явився практично той же склад, що тиждень тому грав в Охтирці. Лише Ігоря Сікорського замінив Дмитро Козьбан, а замість В’ячеслава Лухтанова вийшов Василь Білий, який нарешті повністю відновився після травми. Знову не зміг допомогти партнерам Олексій Зозуля. Гру в Охтирці він пропускав через дискваліфікацію, а в переддень матчу проти «Черкаського Дніпра» - зазнав пошкодження на тренуванні.

Наша команда активніше розпочала матч. Гостру передачу Антона Котляра справа міг замикати спершу Дмитро Козьбан, а потім Руслан Степанюк – обоє до м’яча не дістали.

Свій момент згодом не використав і сам Антон Котляр. Він пробив над воротами з правого кута штрафного майданчика.

Гостей цілком влаштовувала нульова нічия у Рівному. Тому, свою гру вони намагалися будувати здебільшого на контратаках та шукаючи шанси біля воріт Олександра Ільющенкова, розігруючи «стандарти».

На старті другого тайму з доволі небезпечної позиції штрафний удар виконував Василь Білий – у стінку. Сергій Борзенко ударом головою трохи не влучив у рамку воріт після навісу Антона Котляра від правого кутового прапорця.

На заключний відрізок матчу Юрій Вірт кинув у бій Ігоря Сікорського та Ростислава Волошиновича, який теж щойно відновився після травми. Дебютував на полі у футболці «Вереса» Володимир Дмитренко. Наша команда заключні хвилини поєдинку провела в атаці, втім забити бодай гол у ворота Ореста Будюка господарі так і не зуміли.

Нічия у Рівному вкупі із домашньою перемогою «Десни» над «Оболонню» поставила крапку у боротьбі за друге місце у турнірній таблиці Першої ліги.





На правах реклами