Ми у Facebook
29.05.2017, 13:13

Рівненський журналіст презентував книгу на Львівському медіафорумі

Близько 110 спікерів та понад 800 учасників із 15 країн зібрав V Львівський медіафорум, який відбувся 25-27 травня.
Якщо перші два дні форуму проходили на стадіоні "Арена Львів", то завершальний зібрав учасників у більш камерній атмосфері клубу Fest Republic. Саме там учасникам Львівського медіафоруму презентував свій навчальний посібник "Універсальна журналістика" головний редактор Видавничого дому "ОГО", викладач кафедри журналістики Національного університету "Острозька академія" Віталій Голубєв.

- Серед учасників форуму багато молодих журналістів, зокрема й студентів-журналістів, тому я очікував на інтерес до книги з боку її цільової аудиторії, - поділився враженнями головний редактор "ОГО". - Мої очікування справдились. До слова, я привіз у Львів друге видання "Універсальної журналістики", яке буквально напередодні побачило світ у рівненській друкарні "Друк Волині". Перше видання книги тиражем 500 примірників, видане торік, уже повністю розійшлося. Коли у спілкуванні з потенційними читачами виникала потреба пояснити суть книги одним реченням, я зазвичай говорив: "Це практичний посібник з основ журналістики з детальними покроковими інструкціями: де шукати новини, з чого складається стаття, як готувати інтерв'ю, як журналісту організувати свій час, щоб встигати більше, і як оптимально презентувати себе в соцмережах, особливо якщо ти щойно перейшов у Фейсбук із "В Контакте".

Обкладинка і зміст книги Віталія Голубєва "Універсальна журналістика":







Замовити свій примірник навчального посібника Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" можна звернувшись на електронну адресу vg2001@ukr.net

Довідка
Львівський медіафорум — одна з найбільших подій у галузі медіа і Центрально-Східній Європі. Щороку близько 800 учасників і понад 90 спікерів з більш як 15 країн упродовж трьох днів обговорюють провідні світові медіатренди.







На правах реклами