Ми у Facebook
01.06.2017, 14:24

3 елітних новобудови Львова, в яких ви захочете жити

Елітних новобудов у Львові хоч і небагато, але кожна з них має свої переваги. Які комплекси найбільше приваблюють потенційних покупців?
Елітна нерухомість представлена у Львові в невеликій кількості. Це й не дивно – досить дорогі квартири еліт-класу на первинному ринку не кожному по кишені, хоча на початкових стадіях будівництва вартість житла прийнятна. Подивитися, скільки коштує така нерухомість, можна в каталозі новобудов ЛУН.ua. Зважившись купити житло в елітному будинку, який з львівських комплексів вибрати?

Клубний будинок «На Личаківській»

Шестиповерховий будинок на вулиці Личаківська, 79 вразить потенційних покупців своєю оригінальною архітектурою. Будують його за монолітно-каркасною технологією з подальшим утепленням. У житловому комплексі реалізують 2-кімнатні й 3-кімнатні квартири площею 75 і 98 кв. метрів відповідно. Новобудова вирізняється близькістю до центру міста (йти 20 хвилин) і парку «Знесіння», гостьовим і підземним паркінгом, зеленим тихим двором, власними терасами й сучасними плануваннями.



ЖБ «Вілла Швейцарія»

Цей 4-поверховий будинок зводять на вул. Ярославленка, 21. Монолітно-каркасна технологія будівництва, цегляні стіни, утеплення, індивідуальне опалення й підземний паркінг – основні характеристики новобудови. Купити тут можна одно-, двох-, трьох- і 4-кімнатні квартири з високими стелями й гарним плануванням. Переваги проекту – розташування у сучасному районі Новий Львів, близькість парків, закрита прибудинкова територія, наявність терас, великих балконів і дитячого майданчика.



ЖК «Зелена тераса»

Комплекс на вул. Кубанська, 8 сподобається своїм розташуванням – у центрі Львова та ще й в оточенні трьох парків. Новобудова має вишукану архітектуру та пропонує покупцям придбати 3-кімнатні та 5-кімнатні апартаменти з можливістю перепланування. Будинок має 12 поверхів і зведений за монолітно-каркасною технологією, стіни – цегляні. Інші переваги новобудови – панорамні вікна, система «Розумний дім», охорона, підземний паркінг.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ