Ми у Facebook
02.06.2017, 10:45

Хахльов поїхав на засідання УПЛ, а Мазяр офіційно попрощався з уболівальниками

Олексій Хахльов, очільник Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) та президент НК ФК «Верес», практично, підтвердив участь рівненського клубу в елітному футбольному дивізіоні України. А от тренер рівнян Володимир Мазяр, який офіційно перебуває у відпустці, вже попрощався з уболівальниками.
Голова РОФФ та президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов на своїй сторінці у соцмережі поділився останньою інформацією щодо можливої участі рівненського клубу в Прем`єр-лізі:

«Про НК "Верес" Рівне.

Тридцять другого травня) отримав такого листа (див. нижче).

Зараз в дорозі на Київ, де відбудуться Загальні збори учасників Прем`єр ліги. Це єдиний найвищий орган, який надає право участі клубу у змаганнях найвищої ліги України. Підставою згідно Регламенту змагань є наявність спортивного критерію та відповідного Атестату. Голосуванням буде прийняте остаточне рішення. Деталі згодом.

Разом - ми сила!"



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

А трохи раніше Володимир Мазяр на сторінці LuckyFans, уболівальників «Вереса», звернувся до фанів рівненського клубу:

«Дорогі вболівальники!

ДЯКУЮ ВАМ! Дякую усім і кожному! За Вашу постійну підтримку на трибунах, за любов до клубу, за довіру мені як тренеру. Приємно, що у дощ і сніг, у Березно і Вараші, на виїзних і особливо домашніх матчах Ви створювали атмосферу, Ви надихали команду на перемогу. І навіть тоді, коли не було можливості потрапити на стадіон, Ви скандували ВЕРЕС за його межами!!! Ви стоячи аплодували у момент не перемоги своєї команди у кубковому матчі з Ворсклою. Ви підтримували і довіряли у час труднощів і поразок. Ви завжди були поруч!!!

Дякую за Ваш унісонний вогонь у грі з маріупольським "Іллічівцем". Це був доказ нашої спільної великої віри у те, що можливо навіть те, що на перший погляд абсолютно неможливе. Вимогливість тренерського штабу по-різному сприймається футболістами. Але коли гравець чує, довіряє, коли самовіддано працює, коли не шкодує себе, коли дисциплінований, відповідальний та уважний, коли вірить у себе, коли працює на команду, коли грає для свого вболівальника, результат не доводиться довго чекати. Причому результат цей як командний, так і особистий. Як наслідок: найкращий бомбардир чемпіонату Руслан Степанюк, найкращий асистент Антон Котляр, найбільш результативний капітан Сергій Борзенко, найкраща команда, яка пройшла шлях з дебютанта до призера першої ліги чемпіонату України.

Можна ще багато про що сказати і, можливо, колись прийде на це час. Але зараз кажу дякую і до побачення кожному вболівальнику Вереса, кожному футболісту своєї команди, кожному, хто не просто робив роботу у цьому клубі, а жив ним. У нас з Вами був неймовірний рік! Рік звершень, випробувань і досягнень, рік яскравих емоцій, що залишаться у серці назавжди. І ми обов'язково з Вами сфотографуємося. Тільки вже у іншому місці та за інших обставин».






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води