Ми у Facebook
03.06.2017, 11:00

У «прощальній грі» з Першою лігою рівненський «Верес» поступився «Геліосу» [+Відео]

Свій останній матч в Чемпіонаті України з футболу серед команд Першої ліги НК ФК «Верес» провів у Харкові. У поєдинку проти місцевого «Геліосу» рівняни цілком могли розраховувати на загальний позитивний результат, але, вигравши перший тайм, підопічні Юрія Вірта двічі пропустили в кінцівці.
«Геліос» - «Верес» - 2:1 (0:1)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 34 тур
2 червня 2017 року, Харків, стадіон «Сонячний»

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Асистенти арбітра: Володимир Дорошенко та Роман Соботюк (обоє – Житомир)
Четвертий арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Директор матчу: Геннадій Бич (Київ)

Голи: Лобойко (78), Івашко (85) - Волошинович (35)
Попередження: Скоблов (49) – Борзенко (47), Степанюк (83)

«Геліос»: Сидоренко – Глушицький, Чередніченко, Лобойко, В.Кравченко, Гранкін, Скоблов, Субочев, Кіча (Абєлєнцев, 64), С.Кравченко, Семенець (Ольховський, 46, Івашко, 79). Запасні: Єрохін, Акубардія, Масалов, Коротецький.
Головний тренер: Сергій Сизихін.

«Верес»: Когут – Петько, Борзенко, Білий, Западня, Коблюк, Орловський (Брайт, 70), Морозенко, Котляр (Герасимець, 60), Волошинович (Страшкевич, 76), Степанюк. Запасні: Ільющенков, Каваців, Кучеров, Козьбан.
Старший тренер: Юрій Вірт.

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», старший тренер рівнян Юрій Вірт, як і обіцяв, дав пограти з перших хвилин на «Сонячному» футболістам, які у весняній частині сезону не часто з’являлися в основі. На полі з’явилися Богдан Когут, Тарас Коблюк та Борис Орловський. А у заявці на гру знову опинився Барнор Брайт.

Особливою ця зустріч, безумовно, стала для Артура Западні. Оборонець зіграв у кожному із тридцяти семи офіційних матчів Народного Клубу у сезоні 2016-2017.

З перших же секунд матчу господарі запропонували новоспеченим учасникам УПЛ доволі швидкий темп гри. М’яч практично не затримувався у центрі поля. Втім, до по-справжньому небезпечних моментів біля воріт – справа також не доходила.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Аж поки свою нагоду забити не отримав Антон Котляр. Після скидки від Руслана Степанюка він опинився віч-на-віч із Сидоренком, втім вирішив пробивати з льоту і не влучив у рамку воріт.

Наступного гольового моменту довелося чекати хвилин десять. І створили його знову гості. Євген Морозенко виграв боротьбу на другому поверсі і скинув м’яча на хід Ростиславу Волошиновичу, а той з лінії штрафного майданчика пробив точно в дальній кут у протихід Денису Сидоренку – 0:1!

Практично одразу свій реальний момент забити мали і харків’яни. Надійно на лінії воріт зіграв Богдан Когут.

Після перерви господарі поля продовжили грати в агресивний атакуючий футбол. Втім, замість реальних загроз воротам Богдана Когута – така ініціативність часто виливалася лише у грубощі.

Гості натомість відповіли дуже небезпечним ударом з-за меж штрафного майданчика від Тараса Коблюка. Денис Сидоренко перевів м’яча на кутовий.

На кінцівку зустрічі, втім, більше сил вистачило у футболістів «Геліоса». В одній атаці вони створили одразу дві стовідсоткові нагоди забити. Спершу за своїм опонентом не встежив Брайт Барнор – «Верес» виручила стійка воріт. А вже за декілька секунд гості не встежили за Сергієм Лобойком, який на дальній стійці переправив м’яча у сітку після передачі від кутового прапорця – 1:1.

Майже одразу «сонячні» забили вдруге. Спершу Сергій Борзенко дивом врятував команду, вибивши м’яча з лінії воріт. А вже за мить наші захисники не встежили за Русланом Івашком – 2:1.

Перемога дозволила "Геліосу" вперше у своїй історії фінішувати четвертим у Першій лізі. "Верес" залишився на третій позиції








На правах реклами