Ми у Facebook
03.06.2017, 10:00

Озброєні чоловіки з Рівненщини приїхали у сусідню область "купувати пір’я"

У Кременці Тернопільської області правоохоронці затримали трьох жителів Рівненської області, в салоні автомобіля яких виявили зброю
Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, про автомобіль в центрі Кременця, в якому можуть знаходитися наркотики та зброя, телефоном повідомив на лінію “102″ невідомий. Чоловік детально описав автомобіль і вказав його місце перебування. За словами додзвонювача, небезпечні та заборонені предмети знаходяться в вишневому автомобілі марки “ВАЗ 2109″.

У День захисту дітей головного лікаря з Рівного затримали на хабарі (+ПОДРОБИЦІ)

На повідомлення одразу виїхала слідчо-оперативна група та наряд групи реагування патрульної поліції. За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Кременецького відділу поліції Романа Стрижака, правоохоронці виявили вказане авто на вулиці Лятуринської. У салоні транспорту перебував водій та двоє пасажирів – усі мешканці міста Острог Рівненської області.

На Рівненщині загинула дворічна дівчинка

Під час обшуку авто оперативники виявили та вилучили три предмети, схожих на зброю “Флобер”, “ПМ” та “Ekol Major”, а також набої до них. Вилучені предмети передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Мешканці Рівненщини кажуть, що приїхали на Кременеччину, аби придбати пір’я. Їхні слова перевіряють правоохоронці.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами