Ми у Facebook
05.06.2017, 21:00

Любовний гороскоп на 6 червня

Про що попереджають зорі закоханих знаків зодіаку?
ОВЕН. Саме час мріяти про своє майбутнє щастя, планувати своє життя. Майте на увазі – мрії матеріалізуються, особливо якщо й ви у слушну хвилину прикладете до цього свою руку...

ТЕЛЕЦЬ. Не треба ревнувати. Спрямуйте свою харизму та розум на те, щоб остаточно причарувати небайдужу вам людину. Для цього настав вдалий день. Або вечір, це ще краще.

БЛИЗНЮКИ. Сім’я та особисте життя тимчасово відходить на другий план через вашу страшенну зайнятість на роботі чи ще десь. Близькі та кохані вас підтримають.

РАК. Все так складно, так заплутано, що чим більше намагаєтесь з’ясувати й пояснити близькій людині, тим менше вона розуміє. Спробуйте зосередитись і розібратись спочатку самі.

ЛЕВ. Основні події можуть відбуватися вдома, тільки не дуже сваріться через спільне майно та гроші.

ДІВА. В особистому житті можливі несподівані зміни, новини, якісь незвичні для вас ситуації. Лякатись не потрібно – це життя.

ТЕРЕЗИ. Ваше головне завдання сьогодні – гідно оцінити та винагородити свою кохану половинку. А вона на це дуже заслуговує.

СКОРПІОН. Постарайтесь не псувати стосунків, а ти більше не розривати, з вашим партнером, близькою людиною. Ідіть на компроміс.

СТРІЛЕЦЬ. Ймовірні сильні переживання через небайдужу вам людину, але все налагодиться або взагалі виявиться вашою вигадкою.

КОЗЕРІГ. Близька людина дратуватиме вас своєю присутністю. Поясніть їй якось тактовно, що зараз у вас голова забита дуже важливими терміновими справами.

ВОДОЛІЙ. Може зірватися побачення або спільна поїздка. Якщо ви сумніваєтесь у почуттях небайдужої вам людини, не намагайтесь негайно знайти відповідь, вона прийде сама...

РИБИ. Звичайний день, одруженим та заміжнім підніме настрій можливість щось купити для дому або в подарунок одне одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 5 червня
Любовний гороскоп на 2017 рік
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ