Ми у Facebook
06.06.2017, 12:31

“Енергоатом” хоче модернізувати один із енергоблоків Рівненської АЕС

Нещодавно з цього приводу відбулася робоча нарада.
Під головуванням президента НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського на Рівненській АЕС відбулася виробнича нарада з питань підвищення безпеки, модернізації та продовження терміну експлуатації енергоблоку №3.

Делегація з Києва оглянула майданчик комплексу з переробки радіоактивних відходів – перспективного будівельного об’єкту цього року, а також та майданчик для встановлення нового резервного дизель-генератора четвертого енергоблоку.

Наразі на РАЕС виконали 106 технічні заходи та 23 наразі перебувають на стадії виконання. До кінця цього року хочуть повністю виконати заходи з оцінки сейсмостійкості та кваліфікації обладнання, а також розробили звітні матеріали з результатами оцінки за 14 факторами безпеки, десять з яких вже погоджені з Держатомрегулювання України.

Крім того, електромонтера електроцеху РАЕС Олексія Івасишина нагородили медаллю «За працю і звитягу» відповідно до Указу Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного енергетичного комплексу, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Про це повідомляє прес-служба “Енергоатому”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Працівники Рівненської АЕС зустріли військових (+ФОТО)


Куди відправлять відпрацьоване ядерне паливо з Рівненської АЕС


Рівненська АЕС: триває ремонт четвертого енергоблока


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами