Ми у Facebook
11.06.2017, 14:00

Дача.Сад.Город. Підгодівля томатів дріжджами

Грибки змінюють склад ґрунту, створюють сприятливе середовище для утворення калію і азоту. Для того щоб створити ефективне добриво з дріжджів, необхідно витратити всього кілька хвилин.
Після того, як розсада томатів добре вкорениться, можна використовувати це добриво. Як правило, проходить тиждень після посадки рослини в ґрунт. Друге підживлення проводять перед цвітінням. Суміш одна і та ж, ось тільки дози — різні. Для молодої рослини вистачить півлітра розчину. Для великих кущів — 2 літри.

Приготування дріжджової суміші:
10 грам дріжджів, 0,5 кілограма курячого посліду, 10 літрів води, півкілограма золи деревної і 5 ложок цукру.



Підживлюємо рослини... дріжджами [+ПОРАДИ]

Розчин, який виходить, в чистому вигляді не використовується. Потрібно розводити його 1 до 10, і тільки потім через сито поливати з лійки рослини. Не потрібно лити під корінь, щоб не попалити курячим послідом рослини. Досить поливу навколо куща. Якщо Ви готуєте звичайну дріжджову підгодівлю, то використовується 1 кілограм дріжджів і 5 літрів води. Тут теж потрібно розбавляти розчин 1 до 10. Коли розчин готується з сухих дріжджів, то на 10 літрів води знадобиться 10 грам дріжджів. Суміш настоюється, розлучається 1 до 5 і поливається рослина.

Як підживлювати рослини дріжджами: досвід рівнян [+ПОРАДИ]

Відмінний стимулятор росту томатів — брага. 100 грам дріжджів розводиться в 10 літрах води з цукром. Розчин настоюється тиждень, а потім під кожен кущ виливається до 1 літра. Але не варто сильно захоплюватися дріжджовою підгодівлею помідорів. На сезон вистачить такого добрива три рази. Дріжджове добриво — це натуральний біостимулятор, який дозволяє вирощувати соковиті і великі томати.





На правах реклами