Ми у Facebook
07.06.2017, 14:00

Юрій Вірт залишився біля керма рівненського «Вереса» перед стартом в УПЛ

Президент НК ФК "Верес" та голова Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) Олексій Хахльов озвучив ім'я тренера, з яким рівненський клуб почне змагання в УПЛ. Ним залишився Юрій Вірт, котрий керував командою після "зникнення" Володимира Мазяра.
Про це пан Хахльов написав на своїй сторінці у соцмережі.

Трішки пізніше Інформаційна служба НК ФК "Верес" підтвердила, що Юрія Вірта призначено головним тренером Народного Клубу. До цього він працював у клубі старшим тренером. Упродовж заключних восьми турів у Першій лізі саме Юрій Вірт керував діями команди. Під його керівництвом «червоно-чорні» тричі перемогли, тричі зіграли унічию і два рази поступилися та здобули бронзові медалі.

Юрію Вірту – 43 роки. До «Вереса» він працював у тренерських штабах донецького «Металурга» та кам’янської «Сталі». Як футболіст у складі донецького «Шахтаря» воротар Юрій Вірт тричі ставав чемпіоном України, грав у Лізі Чемпіонів, а також у збірній України.

Довідка. Юрій Миколайович Вірт (народився 4 травня 1974 року у Львові) — колишній український футболіст, воротар. Вихованець львівського футболу. Виступав за команди «Скала» (Стрий), ФК Львів, Металург (Донецьк), Борисфен (Бориспіль) і Шахтар (Донецьк). Юрія Вірта вважають легендарним футболістом для донецького футболу, а також одним з найкращих голкіперів сучасного українського футболу. В липні 2012 року Вірт у віці 38 років завершив ігрову кар'єру і перейшов на тренерську роботу в «Металург», ставши тренером воротарів юнацької команди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Нагадаємо, раніше журналісти активно «сватали» в наставники рівнян волинського фахівця – Віталія Кварцяного. Тим більше, що однією з двох домашніх арен в Прем’єр-лізі для «Вереса» буде стадіон в Луцьку.

Але ультрас луцького ФК «Волинь» виступили різко проти того, щоб рівненський «Верес» грав матчі Прем’єр-ліги на луцькому стадіоні «Авангард». Зокрема, переїзд «Вереса» прокоментував лідер ультрас Тарас Третяк на сторінці у ФБ. Про це повідомляє Депо.Сектор.

«У Луцьку не місце ЧУЖИМ командам !!! На Авангарді буде тільки Волинь, ніякого Вереса чи інших команд ! Ми не дозволимо зрадницькому керівництву і тренеру - втікачу вирішувати ці питання без дозволу Лучан і Волинян!!!

У Луцьку є одна команда - Волинь ! У вас є час схаменутися , бо потім може бути занадто пізно, і цю проблему Ми вирішимо самостійно, але швидко і принципово!!!!»






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ