Ми у Facebook
08.06.2017, 10:00

Рятувальник з Рівненщини врятував життя 11-річному хлопчику (+ФОТО, ВІДЕО)

Чоловік якраз повертався зі служби.
Вчора 7 червня, близько 18:40 на місцевому ставку села Тернавка Радивилівського району начальник 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів майор служби цивільного захисту Володимир Коваль у позаслужбовий час був врятував 11-річного Богдана з сусіднього села Гранівка.

У Рівному п’яний чоловік влаштував скандал (+ФОТО)


Хлопчик з двома друзями ловили рибу. Ліска закрутилася за очерет і Богдан поплив її розмотувати. Його спроби були марними, а ліска міцно закрутилася на нозі та почала тягнути хлопця на дно. Друзі, які спостерігали за товаришем, що відчайдушно намагався втриматися на воді, не наважилися допомогти Богдану, адже не вміли добре плавати. Діти кинулися шукати дорослих, саме у цей час на автомобілі зі служби повертався керівник місцевого пожежно-рятувального підрозділу Володимир Коваль. Швидко вислухавши дітей, працівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій побіг до ставка та стрибнув у воду. На відстані приблизно 20-ти метрів від берега був знесилений хлопчик, який все частіше зникав під водою, було видно що тримався Богдан на поверхні води з останніх сил. Рятувальник підплив до малого та витягнув його з води.



Дитина не постраждала, лише дуже змерзла. Хлопця зігріли теплим одягом, а ліску з ноги зрізали ножем.

Рівнянин не зміг пояснити, чому влаштував перегони з патрульними

Якби не Володимир Коваль, який більше, ніж за 20 років служби до автоматизму відпрацював на навчаннях усі алгоритми порятунку людей, хлопчик міг загинути.



Богдан після відігрівання та профілактичної бесіди разом із друзями поїхав додому.

Про це повідомили з головного управління ДСНС України у Рівненській області.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ