Ми у Facebook
09.06.2017, 13:20

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини [Фото+Відео]

Чинний футбольний чемпіон Рівненської області після шостого туру вперше у сезоні очолив турнірну таблицю в Першій лізі. ОДЕК із Оржева завдяки мінімальні перемозі у Садовому Гощанського району обійшов на два пункти «Ізотоп-РАЕС» із Вараша.
Результати матчі 6 туру Чемпіонату області (перша ліга)
3 червня, субота
"Колос" (Кричильськ) - "Вілія" (Млинів) 1:1
4 червня, неділя
"Маяк" (Сарни) - "Случ" (Березне) 0:0, ФК "Рафалівка" - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) 1:2
7 червня, середа
ФК "Садове" - ОДЕК (Оржів) 0:1, "Сокіл" (Радивилів) - ФК "Малинськ" 1:0


Перемога оржівців могла бути і більш переконливішою, але гравець ОДЕКа не реалізував пенальті на останній хвилині зустрічі. Тим часом, головні конкуренти команди з Рівненського району дружно «оступилися» в черговому турі. Сарненський «Маяк» удома так і не зумів підібрати ключиків до воріт березнівського «Случа». Цікаво, що у попередньому матчі березнівчани вдома пропустили від іншого представника Сарненського району – кричильського «Колоса» - відразу чотири м'ячі.

А от ФК «Малинськ» взагалі свій виїзний поєдинок програв. У Радивилові «Сокіл» забив уже в перші чверть години матчу після кутового, після чого відстояв потрібний результат, граючи, навіть, у меншості з 55-ї хвилини.

Наразі, переслідування ОДЕКа продовжує лише варашський «Ізотоп-РАЕС», який у принциповому дербі в гостях переміг ФК «Рафалівка».









ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО МАТЧУ ЮНАЦЬКИХ СКЛАДІВ ФК САДОВЕ - ОДЕК

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО МАТЧУ ДОРОСЛИХ СКЛАДІВ ФК САДОВЕ - ОДЕК











МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК пробився до півфіналу Чемпіонату України серед аматорів

Результати матчі 6 туру Першості області (друга ліга)
3 червня, субота
"Водник" (Рівне) - "Полісся" (Рокитне) 1:1, "Сокіл" (Осова) - "Коливань" (Клевань) 1:4, "КамАЗ-Агро" (Острожець) - ФК "Острог-Академія-Острозький район" 0:0
4 червня, неділя
"Калина" (Бугрин) - ФК "Костопіль" 2:2, "Граніт" (Томашгород) - "Стир" (Демидівка) 2:5

У другому обласному дивізіоні несподівана лідерство захопила команда з Демидівки. «Стир», який у минулому сезоні виступав у якості аутсайдера, в нинішньому році зазнав лише одної поразки в п’яти матчах. Щодо інших особливостей цьогорічних змагань, то вражає феноменальна результативність нападника бугринської «Калини» Михайла Цимбалюка, котрий у п’яти іграх відзначився вже п'ятнадцять разів.

Результати матчі 4 туру Чемпіонату області серед ветеранів (+35)
3 червня, субота
"Зеніт слави" (Гоща) - "Клевань-Тинне" 1:0, "Зоря" - "Дубно" 7:1, "Іква" (Славія) - "Славія" (В. Омеляна) 0:4, "Автоленд" (Здолбунів) - "Сокіл" (Радивилів) +:-, "Горизонт" (Костопіль) - "Ізотоп" (Вараш) 0:1, "Маяк" (Сарни) - "Ветеран" (Дубровиця) 1:1
5 тур
8 червня, четвер
"Славія" (В. Омеляна) – "Зеніт слави" (Гоща) 3:0

У ветеранському чемпіонаті у групі «Південь» упевнено лідирує беззміний чемпіон останнії років з Великої Омеляни. А от у групі «Північ» все не так однозначно – шість із семи команд мають після трьох матчів від трьох до п’яти очок і боротьба за два прохідні місця до play-off обіцяють бути гарячою.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ