Ми у Facebook
09.06.2017, 13:08

У центрі Рівного впала “скандальна” верба (+ФОТО)

Щодо цього дерева розігралася справжня драма.
Верба росла у центрі Рівного, неподалік суду. І хоча вона доволі стара й її, як стало відомо кореспонденту ОГО, хотіли зрізати ще починаючи аж з 2013 року, верба протрималася ще доволі довго, адже її захищали пенсіонери. І, хоча верба добряче прогнила в деяких місцях зсередини, місцеві жителі її відчайдушно боронили.





Неочікувано вчора, 8 червня, верба горіла — полум’я охопило дупло в корені дерева. Пожежу прибули гасити рятувальники. Чому зайнялось дерево, поки не відомо. Але тоді стало зрозуміло, що аварійну вербу таки зріжуть.





Вже сьогодні, 9 червня, для старої верби настав фатальний час. З самого ранку, огородивши територію, працівники Тресту зеленого господарства обрізали бензопилами гілки дерева , які вантажили на машину.


Як обрізати дерева у Рівному? [ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ] [+Фото]



Поруч за порядком спостерігало двоє поліцейських. Протестувальників поблизу видно не було.



Коли від дерева залишився лише осиротілий стовбур, його почали підточувати бензопилами.



Через деякий час верба, приречено нахилившись, лунко впала — земля відчутно здригнулася, на це відізвалися сигналізації автомобілів неподалік.







Переможену вербу чоловіки у салатових безрукавках із лаконічною абревіатурою “ТЗГ” спокійно і монотонно розрізали пилами й повантажили на вантажівку.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами