Ми у Facebook
09.06.2017, 14:00

У Рівному патрульні оштрафували жінок, бо вони вигулювали собак

Патрульні притягнули до відповідальності недобросовісних господарів собак.
Вчора, близько 10-ї вечора, патрульним надійшло повідомлення про те, що в парку Шевченка хтось вигулює на дитячому майданчику собак.




Патрульні зафіксували адмпінправопорушення та винесли на 37-річну та 34-річну рівнянок два протоколи за ч.1 ст.154 КУпАП (порушення правил тримання котів і собак).

Рівненські патрульні були здивовані, що знайшли у підвалі рівнянина

“Шановні містяни! Нагадуємо, що згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушенння правил тримання собак і котів передбачене покарання.

Тримання собак і котів у місцях, де це заборонено відповідними правилами, чи понад установлену кількість, чи незареєстрованих собак, або приведення в громадські місця, або вигулювання собак без повідків і намордників (крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) чи в невідведених для цього місцях - тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У Рівному патрульні оригінально “привітали” чоловіка з днем народження

Ті самі дії, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людей або їх майну, а так само повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою цієї статті - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварин і на посадових осіб - від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян” - йдеться у повідомленні патрульної поліції Рівного на сторінці у мережі Фейсбук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ