Ми у Facebook
11.06.2017, 20:00

12 червня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У понеділок, 12 червня 2017 року, в Україні на 10 основних магістралях розпочинає роботу дорожня поліція. Про це заявив глава Національної поліції України повідомив Сергій Князєв, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України. Нова дорожня поліція, яка повністю замінить стару систему Державтоінспекції. нестиме службу на сучасних автомобілях марки Hyundai.

За церковним календарем, 12 червня 2017 року починається Петрів піст (Петрівка або Апостольський піст), який триватиме до 11 липня включно і завершиться на свято Першоверховних апостолів Петра і Павла, яке відзначають 12 липня.

Під час Петрового посту за церковним уставом щопонеділка, щосереди і п’ятниці слід утримуватися від риби, вина та олії. У суботні, недільні дні цього посту, а також в дні пам’яті великого святого або дні храмового свята дозволяється риба.

Православні християни цього дня вшановують пам'ять Святих Отців І Вселенського Собору, а також преподобного Ісаакія Далматського.

День ангела: Василь, Ісаак

Також 12 червня - професійне свято День працівника фондового ринку України та Всесвітній день боротьби з дитячою працею.

Якщо ви хочете привітати на порталі ОГО своїх колег, близьких, рідних чи друзів з днем народження, ювілеєм, днем ангела - надсилайте свої вітання та фото іменинників на info@ogo.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 12 - 18 червня
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у червні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами