Ми у Facebook
14.06.2017, 10:29

Півтисячі рівнян взяли участь у «Олімпійському дні»

Щороку по всьому світу з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться захід «Олімпійський день». Цьогоріч захід відбувся під гаслом «Олімпійський день на шляху до Пхьончхан». Це містечко в Південній Кореї, де з 9 по 25 лютого 2018 року відбудуться – ХХІІІ зимові Олімпійські ігри.
В Рівному організацією і проведенням цього заходу займається Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Рівненського міськвиконкому, обласного і міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Федерації легкої атлетики Рівненської області.

З року в рік «Олімпійський день» по всьому світу об’єднує величезну кількість прихильників активного відпочинку і здорового способу життя. В Рівному такі заходи ніколи не залишаються поза увагою активної молоді, професійних спортсменів, ветеранів, і навіть людей з обмеженими можливостями. Адже саме тут вони можуть познайомитися з однодумцями, знайти товаришів для спільних занять спортом і навіть виграти призи від організаторів, за успішні виступи в легкоатлетичних забігах і спортивних конкурсах.

Перед початком спортивної частини заходу з вітальним словом до його учасників звернулися начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський та майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.) Катерина Дікіджі. Директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук зачитав привітання від члена Виконавчого комітету МОК, першого віце-президента IAAF, президента НОК України Сергія Бубки.

Спортивні активності розпочалися з масової розминки під ритмічну музику, яку для учасників провела фітнес-інструктор E.G.O. club, вчитель фізичної культури Оржівського НВК «школа-колегіум» Маргарита Фурманова.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно

В програмі заходу були вже традиційні легкоатлетичні забіги. За перемогу в них боролися більшість учасників заходу, в шести різних категоріях серед чоловіків та жінок. За такої конкуренції, переможцями стали:

- Дошкільнята (Іванова Марта з ДНЗ ясла-садок №22 та Жук Назар з ДНЗ №47)

- Учні 1-4 класів (Машенєнкова Ольга з спеціалізованої школи «Центр Надії» та Кочубей Валерій з ЗОШ №23)

- Учні 5-8 класів (Машенєнкова Анна з спеціалізованої школи «Центр Надії» та Поліщук Сергій з села Олександрія)

- Учні 9-11 класів (Калініченко Ілона з Великоолексинської ЗОШ та Голуб Ярослав з смт Квасилів).

- Студенти (Горобюк Софія з РДГУ та Бондаренко Роман з НУВГП)

- Ветерани (Процюк Борис та Ярошик Алла)

Всі учасники заходу отримали сувеніри від організаторів, а переможці забігів, спортивних та інтелектуальних конкурсів були відзначені ще й індивідуальними призами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ