Ми у Facebook
14.06.2017, 13:00

Після Костополя «Олімпійське літо» завітало в Дубно

Услід за вдалим початком «Олімпійського літа» у Костополі наступний його захід відбувся в Дубно. Перед стартом естафет, старшокласниці Дубенської ЗОШ №7 провели інтенсивну розминку під музичний супровід для всіх команд-учасниць, після чого настав час справжньої спортивної баталії.
Цього разу конкуренція була надзвичайно висока, адже між собою змагалися одразу 8 команд з місцевих шкіл і ДЮСШ. Всі вони були дуже заряджені на боротьбу і хотіли довести собі та іншим, що саме їхній колектив є найсильнішим.

Зважаючи на достатньо юний вік школярів, програма складалася з простих, але дуже інтерактивних і цікавих завдань. Основна частина заходу минула в командній боротьбі, під час якої учні визначали найшвидших і найвправніших в естафетах з спеціальними м’ячами і гімнастичними обручами. Всі вони відбувалися за дуже гучної підтримки вболівальників, які скандували назви своїх улюблених команд протягом кожного старту.

За підсумками всіх естафет, перше місце посіла команда «Віннерс», з Дубенської СЗОШ №5. Вони не лише демонстрували дуже хороші результати в кожній естафеті, а й робили це майже без порушень правил, що вберегло їх від великої кількості штрафних секунд, а це, як показує практика, завжди стає запорукою успіху в подібних змаганнях. Протягом всієї програми заходу їм «в спину дихала» команда з учнів, які назвалися «Спартанці» і представляли Дубенську гімназію №2. Зрештою, саме вони зуміли посісти почесне друге місце, поступившись лише декількома балами переможцям. А замкнули трійку призерів молоді «Орли» з Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно

Окрім цього, за хорошою традицією, відбулося й визначення найкращих спортсменів в індивідуальному заліку. Тут Кедись Софія з Дубенської ЗОШ №7 стала переможницею конкурсу «Гімнастичний», під час якого учасникам потрібно було одночасно вправлятися з декількома обручами. У завданні з скакалкою переміг Бусецький Роман з Дубенської гімназії №2. Мелех Юрій, котрий представляв Дубенську СЗОШ №5 здобув звання «Володаря м’яча», перемігши в однойменному конкурсі, під час якого він зміг найдовше жонглювати футбольним м’ячем. А Панасюк Дмитро з Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 був найвлучнішим у завданні з накидання кілець на спеціальні конуси.

Під час церемонії нагородження всі учасники команд призерів і переможці індивідуальних конкурсів були відзначені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області. Такі заходи будуть відбуватися по всій Рівненській області протягом літнього канікулярного періоду, а наступними зануритися в подібні спортивні баталії зможуть діти з Острога.





На правах реклами