Ми у Facebook
14.06.2017, 14:31

Рівненський велопатруль: де та як працюватиме

Велопатруль, сформований із працівників Управління патрульної поліції Рівного, у середу, 14 червня офіційно приступив до роботи.
Тиждень четверо рівненських охоронців порядку вчились нести службу на велосипедах. Тренінг провели їм професіонали цієї справи — інструктори з Канади.

Серед тих, хто виїхав на вулиці Рівного на двоколісному патрульний Андрій Медведь: "Ці навчання були дійсно цікаві і важливі. Інструктори - професіонали своєї справи, вони по 20 років пропрацювали велопатрульними, вони розказали все, що знають, як взаємодіяти з людьми, зі спецпідрозділами під час масових заходів, як наздоганяти тощо. Реально унікальна співпраця, я таке вперше побачив".

У Рівному розпочне роботу велопатруль (+ФОТО)

Велопатруль курсуватиме переважно в центрі міста: Лебединка, район стадіону "Авангард", парк "Хімік", центр Рівного, парк Шевченка, район Басового Кута, а також на вулиці Набережній. Також залучатиметься до охорони правопорядку під час масових заходів, там, де будуть великі скупчення людей.

"Це лише початок!" — наголосив начальник управління патрульної поліції в м.Рівному Сергій Мерчук", — "У нас великі сподівання, що незабаром ми поповнимо ряди велопатруля новими бійцями. Є розуміння і від Департаменту патрульної поліції і від влади, що це ефективний спосіб охорони громадського порядку, який давно і успішно практикують за кордоном".



За матеріалами Патрульна поліція Рівного.





На правах реклами