Ми у Facebook
14.06.2017, 20:40

Любовний гороскоп на 15 червня

Які справи у 12 знаків зодіаку у любовній сфері життя?
ОВЕН. Хтось - у пошуках ідеального кохання, хтось - у сумнівах, хтось - у “підвішеному” стані. Певна невизначеність в особистому житті - явище часте, і нічого в цьому поганого немає.

ТЕЛЕЦЬ. Душа прагне любові, нових емоцій, шалених почуттів...

БЛИЗНЮКИ. Продемонструйте своїй симпатії хоча один зі своїх численних талантів. Покажіть, на що ви здатні в дружбі та коханні.

РАК. Ідеальний вечір — вдома, у сімейному колі. Непогано було б порадувати близьких людей чимось смачненьким.

ЛЕВ. Якщо обирати між коханням чи розрахунком — прислухайтесь до голосу серця. Бо товщина гаманця партнера чи статки батьків вашої пасії можуть мінятися.

ДІВА. Секс на першому побаченні — ще не привід для знайомства. Жарти жартами, але для інтимних пригод не найкращий період,

ТЕРЕЗИ. Чудовий день для відпочинку, особистого життя і цікавих пригод.

СКОРПІОН. Можливий ризик витратити спільні гроші й отримати на горіхи, тож якщо страшенно кортить щось купити, порадьтесь з близькими та коханими.

СТРІЛЕЦЬ. Багатьох вільних та незаміжніх очікують цікаві зустрічі та перспективні знайомства.

КОЗЕРІГ. Не будьте надто вимогливі до своїх половинок, сприймайте життя таким, яким воно є. Інакше ризикуєте посваритися через якусь неіснуючу дурню.

ВОДОЛІЙ. Чудовий день, вечір та ніч. А після цього треба ще й виспатись, бо вранці вставати на роботу чи в якусь поїздку.

РИБИ. Не накопичуйте в собі невдоволення вашим партнером чи другою половинкою. І не вибухайте ні з того ні з сього праведним гнівом через якусь дрібничку. Просто спокійно поговоріть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 14 червня

Любовний гороскоп на 2017 рік
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку





На правах реклами