Ми у Facebook
15.06.2017, 19:00

Оржівський ОДЕК удруге в Чемпіонаті області зіграв вдома унічию [+Відео]

Відразу дві команди перебувають на вершині турнірної таблиці в першій обласній лізі – ОДЕК із Оржева та «Ізотоп-РАЕС» із Вараша. Колектив із Рівненського району мав шанс одноосібно очолити турнірку, але в домашній грі проти принципового суперника ФК «Малинськ» втратив важливі очки.
Результати матчів 7 туру.
10 червня, субота
“Ізотоп-РАЕС” (Вараш) – ФК “АГАТ” (Гоща)
11 червня, неділя
"Случ" (Березне) - ФК "Садове" 1:0

“Вілія” (Млинів) – “Маяк” (Сарни) 1:5, ФК “Рафалівка” – “Сокіл” (Радивилів) 1:2

У середу, 14 червня, відбулася остання гра 7 туру між ОДЕКом та ФК “Малинськ”, а також матч 10 туру ФК “Рафалівка” – “Маяк”. Обидва закінчилися в нічию – відповідно, 0:0 та 1:1.

В останній грі 7 туру Чемпіонату області (перша ліга) в Оржеві зустрілися два фаворити змагань – місцевий ОДЕК та ФК «Малинськ». Обидва ці клуби представляють Рівненщину в Чемпіонаті України серед аматорів і є лідерами обласного футболу.

У цілій низці останніх ігор між собою – як на обласному рівні, так і на рівні всеукраїнському - перевага залишалася саме за підопічними Олега Шандрука. Втім, цього разу Богдан Самардак, тренер клубу з Березнівського району, зумів знайти протидію атаці суперника і ФК «Малинськ» виконав завдання-мінімум на матч, вивізши нічию з Оржева.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Друга ліга
7 тур
"Полісся" (Рокитне) - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) 1:1, МФК "Енергія" (Володимирець) - КамАЗ-Агро" (Острожець) 5:4, "Коливань" (Клевань) - "Калина" (Бугрин) 2:0, ФК "Костопіль" - "Водник" (Рівне) 2:0, ФК "Острог-Академія-Ост.р-н" - "Сокіл" (Осова) 3:0, "Стир" (Демидівка) - "Експрес" (Здолбунів) 1:1

У другій лізі на перше місце вийшла «Коливань» із Клеваня, котра переграла вдома одного з лідерів першості – бугринську «Калину». Щоправда, за втраченими очками перше місце – за клубом «Стир» із Демидівки.



Чемпіонат області серед ветеранів (+35)
5 тур
8 червня, четвер
“Славія” (В. Олексин) – “Зеніт слави” (Гоща) 3:0
10 червня, субота
ФК “Клевань-Тинне” – ФК “Дубно” 3:0, “Сокіл” (Радивилів) – “Іква” (Млинів) -:+, “Автоленд” (Здолбунів) – ФК “Зоря” 2:0, “Колос” (Березнівський р-н) – ФК “Володимирець” 0:1, “Ізотоп” (Вараш) – “Полісся” (Рокитне) 3:1, “Ветеран” (Дубровиця) – “Горизонт” (Костопіль) 3:0





На правах реклами