Ми у Facebook
17.06.2017, 13:00

Рівненським абітурієнтам: Скільки коштує навчання у ВНЗ Києва

У столиці є відразу 5 університетів з верхньої десятки кращих ВНЗ України



Острозька академія увійшла до десятки найкращих університетів України


Скільки коштуватиме навчання в ВНЗ столиці, з'ясувало «Слово і Діло». Цілком очікувано, найдорожчим навчання в столичних ВНЗ буде для студентів юридичних факультетів – у них середня ціна одного року денного навчання вище, ніж у студентів інших спеціальностей.

Мінімальна вартість навчання на юриста в університеті дизайну і технологій: тут вона становить близько 11,5 тисяч гривень на рік.

Найдорожча юридична освіта в Києві в університеті Шевченка і Києво-Могилянській академії – середня ціна року навчання в них становить 44 і 40 тисяч гривень відповідно.

Вчитися на лікаря задоволення теж не з дешевих – в медичному університеті імені Богомольця рік навчання обійдеться в середньому в 28 тисяч гривень з лишком.





НУВГП та Рівненський регіональний ЦНАП домовилися про співпрацю


Що стосується технічних спеціальностей, то найдорожчим буде навчання в університеті Шевченка – 28 тисяч гривень, Києво-Могилянській академії – 26 тисяч і КПІ – 22 тисячі.

Найбільш гуманними для абітурієнтів технічних спеціальностей будуть ціни в педагогічному університеті імені Драгоманова, Національному транспортному університеті й університеті технологій та дизайну – у всіх трьох вартість року навчання приблизно в межах 10 тисяч гривень.

Щодо гуманітарних спеціальностей, найдорожчим навчання буде в Києво-Могилянській академії та університеті імені Шевченка: 26 і 25 тисяч відповідно.

Найдоступнішими для навчання гуманітарним наукам будуть педагогічний університет імені Драгоманова і транспортний університет – 13,2 і 10,8 тисяч гривень на рік.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами