Ми у Facebook
30.09.2017, 17:50

Вже скоро до Рівного приїде музикант, тренер "Голосу країни" Сергій Бабкін

Найдушевніший та найромантичніший музикант України скоро в Рівному.
10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті «Брюссель», створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу «Голос країни» і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи - тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія.

У вересні 2002 року Сергій Бабкін на студії «М.ART» за 5 годин одним махом записує 30 пісень, які згодом стануть двома першими сольними альбомами музиканта: «УРА!» і «БІС!». Саме в цей день і почалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматам радіостанцій і телеканалів, тільки завдяки таланту, внутрішній чесності, вірі з боку рідних і близьких людей, став народним улюбленцем.

На Рівненщині рятують Тараканівський форт... музикою

У вересні 2017 року, рівно через 15 років після перших "музичних кроків", Сергій Бабкін відправляється в масштабний тур Україною. І цей тур для музиканта - не тільки спосіб підвести риску чергового етапу, а й привід зібратися разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом.

Отож, запрошуємо 2 жовтня о 19:00 год до Рівненського Міського Будинку Культури на концерт найдушевнішого музиканта сучасної української музики!

Квитки: https://kasa.in.ua/sergij-babkin.-tur-15-rokivrivne






На правах реклами