Ми у Facebook
20.06.2017, 08:02

Стрілялина на Рівненщині: поранили двох чоловіків (+ФОТО)

Постріли пролунали під час переслідування.
У п’ятницю, 16 червня, близько 23 годин у Каноничах Володимирецького району місцеві жителі помітили двох невідомих на мотоциклі «Jianshe» без номерних знаків, які роз’їжджали по селі зі зброєю. Чоловіки вирішили їх переслідувати на автомобілі «Volkswagen T5», під час переслідування бік мікроавтобуса пролунали постріли, а двоє пасажирів отримали поранення. Конфлікт виник на ґрунті неприязних відносин між мешканцями двох сусідніх сіл.

На Рівненщині старателі напали на поліцейських – є постраждалі (+ФОТО)




Обох потерпілих госпіталізували у Володимирецьку центральну районну лікарню. У 29-річного жителя Каноничів медики діагностували множинні поранення грудної клітки, живота, руки та ноги, а у 26-річного — проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки та відкритий лівобічний пневмоторакс. Стан їх медики оцінюють як задовільний.
За фактами умисного тілесного ушкодження та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 121 та частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний житель села Кідри, якого затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Вилучену мисливську рушницю відправили для проведення балістичної експертизи. Транспортні засоби доставлені на територію Володимирецького відділення поліції.

Стало відомо про стан постраждалих на Рівненщині поліцейських





Як з’ясувалося, мотоцикл «Jianshe» та зброя не зареєстровані у встановленому законодавством порядку.


Про це повідомили з головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами