Ми у Facebook
03.07.2017, 21:15

Дача.Сад.Город. Підсолоджуємо буряк сіллю

Червоний столовий буряк має солодкий багатий смак. Як наситити цей овоч потрібними вітамінами, розкажемо далі.
Полив підсоленою водою використовують для насичення ґрунту натрієм, якого може не вистачати коренеплодам. Розгледіти нестачу мікроелемента можна по зовнішньому вигляду листя. Якщо на них з’являється почервоніння, значить, настав час провести дощування з розчином солі.

Гастро туризм: давні поліські наїдки

Тільки не перестарайтеся: надмірна кількість солі негативно позначиться на розвитку рослин.



До речі, цей метод також дозволяє домогтися підвищення рівня цукристості у коренеплоді, що істотно впливає на смакові якості. Проводити профілактичні поливи своїх грядок сольовими розчинами потрібно близько 3-х разів за весь теплий період сезону. Просто розчиніть 1 ст. л. солі на 10 л води і внесіть отриману суміш в грунт. А при ураженні листя краще провести дощування розчином, приготованим за таким же рецептом.

Статті до теми:
Цікаві факти про український борщ, які ви точно не знали
Як правильно проріджувати буряки [+ПОРАДИ]






На правах реклами