Ми у Facebook
21.06.2017, 20:12

Вже цього тижня рівняни зможуть зареєструватися для отримання паспорта у ЦНАПі

23 червня розпочнеться попередня реєстрація у електронній системі для отримання паспорта громадянина України та закордонного паспорта у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг.
23 червня розпочнеться попередня реєстрація у електронній системі керування чергою відвідувачів для отримання послуг у сфері оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України, що дає право на виїзд за кордон та містить безконтактний електронний носій.

Вже згодом рівняни зможуть оформлювати паспорти у ЦНАПі


Нагадаємо, що з першого липня у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг можна буде отримати біометричні паспорти громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Скільки коштує виготовлення паспорта у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг




- За попередніми розрахунками фахівців ЦНАПу за таких технічних та кадрових умов Центр спроможний прийняти більше 300 клієнтів за день. Впевнений, що тепер завдяки тому, що паспорти можна буде оформити у ЦНАПі, рівняни матимуть можливість отримувати якісні послуги у цій сфері, - говорить заступник міського голови Рівного Віталій Герман. - Будуємо сервісне місто орієнтоване на потреби громадян.





На правах реклами