Ми у Facebook
22.06.2017, 11:32

Справу про перешкоджання журналістам на Рівненщині - закрили

Поліція не знайшла в справі складу злочину.
Як повідомляє Інститут масової інформації, поліція закрила кримінальне провадження з приводу перешкоджання журналістській діяльності кореспонденки 1+1 Анни Махно.

Нагадаємо, журналістка вивчала резонансну закупівлю, під час якої Бабинська об'єднана територіальна громада заплатила фактично одному підприємцю за ноутбук близько трьохсот тисяч гривень. В перших числах січня 2017 року знімальна група відправилась до підприємця, який і продав техніку громаді. Чоловік, який знаходився у приміщенні намагався виштовхати журналістку і оператора з приміщення.

Перешкоджання журналістській діяльності по-рівненськи: про гієн, солідарність та бронежилет

Прес-офіцерка поліції Рівненщини Любов Белаш пояснила представниці ІМІ в Рівненській області, чому наразі поліція не знайшла складу злочину в діях підприємця.

“В ході досудового розслідування встановили, що цей чоловік не мав умислу перешкоджати професійній журналістській діяльності журналістки та оператора. Він просив залишити приміщення, яке є в приватній власності. Вивчалося відео, надане потерпілою стороною. В сукупності вивчення усіх відомостей і допиту усіх свідків, очевидців прийняли рішення про закриття кримінального провадження через відсутність складу злочину”, - сказала вона.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ