Ми у Facebook
01.07.2017, 15:00

Рівнянам: що робити, якщо зникли діти

Як з’ясувалося, подібні випадки на Рівненщині — не новина.
На світанку 22 червня зникло кілька дітей. Брат та сестра пішли з дому у селі Симонів Гощанського району. Поліцейські також розшукують 15-річного Миколу Каташинського та 14-річного Анатолія Шевчука, які втекли з обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в села Олександрія Рівненського району. Вони до цього вже неодноразово втікали з цього закладу.

Рівненщина: втекли діти (+ФОТО)


Що робити, якщо ваша дитина пішла з дому? Як повідомили кореспонденту ОГО у відділі комунікації поліції Рівненської області, у цьому випадку потрібно одразу телефонувати на лінію “102”. Поліцейські зафіксують усю необхідну інформацію, а також пояснять усю подальшу послідовність дій у такій ситуації.

Рівненщина: поліцейські розшукують підлітків, які пішли з дому (+ФОТО)

У відділі комунікації поліції Рівненської області наголошують, що заяву або повідомлення про зникнення приймають у день звернення незалежно від того, де зникла дитина або хтось із близьких людей.

Навіть якщо ваші близькі або рідні поїхали до Києва і не повернулися, а ви втратили з нимм зв’язок, все одно ви можете звернутися до найближчого відділу поліції.

Для цього вам необхідно надати більше інформації про зниклу людину, а саме:

- фотокартку (якщо така є);
– зовнішній опис; – наявність шрамів, татуювань, інших особливих прикмет;
– опис одягу;

– наявність мобільного телефону, автотранспорту (назва, марка, номер) тощо.

Правоохоронці запитуватимуть про обставини зникнення (коли ви во­станнє бачили цю людину, розмовляли з нею по телефону, які справи вона на той день мала, з якою метою вийшла з дому).

Інформацію про зникнення людини впродовж доби розміщують у інформаційно-пошуковій системі. Працівники поліції не можуть відмовити вам у прийомі заяви чи повідомленні про зникнення особи.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами