Ми у Facebook
28.06.2017, 16:26

"Треба поставити пам'ятник тому, хто придумав ЦНАП", - рівняни про попередню реєстрацію для отримання паспорта

23 червня у рівненському ЦНАПі стартувала попередня реєстрація на оформлення та видачу паспорта громадянина України та біометричного паспорта для виїзду за кордон. Чимало рівнян в перший же день прийшли в ЦНАП для попередньої реєстрації для подачі документів. Які ж їх враження?
У Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг з 23 червня розпочнеться попередня реєстрація у електронній системі керування чергою відвідувачів для отримання послуг у сфері оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України, що дає право на виїзд за кордон та містить безконтактний електронний носій.

Вже згодом рівняни зможуть оформлювати паспорти у ЦНАПі


Для попередньої реєстрації потрібно було звернутися особисто з документом, що посвідчує особу, до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівне, за адресою - майдан Просвіти, 2.



Для попередньої реєстрації на отримання паспорта рівнянам треба йти у ЦНАП

- 23 червня 2017 року розпочата реєстрація в автоматизованій системі керування чергою відвідувачів Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг для отримання паспорта громадянина України, паспорта громадянина України, що дає право на виїзд за кордон та містить безконтактний електронний носій (біометричний паспорт). Отримати ці послуги виявили бажання 518 громадян! Які обрали зручні для себе дату і час для подачі документів, починаючи з 1 липня 2017 року, - повідомив заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН.




Які ж враження залишилися у рівнян після попередньої реєстрації на отримання біометричного паспорта у ЦНАПі?!


- Однією з перших своїми враженнями поділилася кореспондент ОГО Валерія ЦУКАНОВА. Про її враження читайте у публікації - Як виготовити закордонний біометричний паспорт у рівненському ЦНАПі: попередня реєстрація.

- Дехто з рівнян не тільки встиг зареєструватися на подачу документів, а і зробити символічну світлину.

Один з них - Володимир ПОПИК



- Святослав ДУБОВ:
Для мене все пройшло порівняно швидко, оперативно, якісно і, головне, без «совкових» традицій надання адміністративних послуг. Тому за перший етап ставлю ЦНАПу 5 балів з 5 (Y)
Дякую директору Рівненського ЦНАПу Юлії Шигоревій за хорошу організацію роботи центру, а також за попередню консультацію з цього питання у ФБ.
Наостанок додам рекомендацію якнайшвидше обдумати і реалізувати реєстрацію в такі чергу он-лайн (щоб клієнти взагалі без потреби не мусили ходити в центр). Це ще більше сподобається людям. Принаймні конкуренти з ДМС вже заявили, що за 1-2 тижні в них таке буде.

- Мирослава ОПАНАСИК:
Пам'ятник варто поставити тому, хто придумав і створив ЦНАП Рівне. Щоб зареєструватися у черзі на отримання закордонного паспорта, чекала усього БЛИЗЬКО 15 ХВИЛИН. І ще 5 хвилин пішло на отримання реєстраційної картки. Навіть не довелося з роботи відпрошуватися. А ще - всі працівники тобі усміхаються і охоче відповідають на всі твої запитання. Європа - у своєму місті!!! Приємно :) :) :)

- Тетяна РОЙЧУК:
ми сьогодні зареєструвались на усю сім ю)) у вівторок, 4 липня подамо документи) тепер буде по два закордонних паспорта у кожного, і у малечі теж)) СЕРВІС!!!

- Олена СЕМЕНОВИЧ:
я сьогодні на 5 липня зареєструвалася. натомість в ОВІР - теж електронна черга і сьогодні реєстрували на 22 липня.

- Ольга ВАСЮХА:
Після аду в паспортному, після тих двох черг, які займаються з 5-ої ранку і нервів, зітхаю з полегшенням. Реально значима, потрібна і чудова подія в Рівному!





На правах реклами