Ми у Facebook
24.06.2017, 16:30

Бази відпочинку Рівненщини: комфортний відпочинок за помірну ціну

Поніжитись під сонечком на узбережжі, біля води – заповітне бажання кожного. Бази відпочинку Рівненщини пропонують якісний та недорогий відпочинок біля водойм Рівненщини. Ми дізналися, які послуги пропонують відпочивальникам та яка вартість відпочинку на рівненських турбазах.
Реабілітаційно-оздоровчий комплекс "Біле озеро" Рівненської АЕС у селі Рудка Володимирецького району

Як розповів директор РОК “Біле озеро” Ярослав УСТИМЧУК, ціна відпочинку залежить від типу будинку, наявності зручностей, ремонту, обладнання прибудинкової території.



І-й тип будинку – це окремий будиночок, з укомплектованим санвузлом, холодильником та телевізором.
на червень-серпень – від 63 до 111 гривень;
на липень – від 64 до 112 грн, Ціни вказані без урахування харчування.
Повне харчування (тричі на день) коштує 145 грн. Можна замовляти лише обід, сніданок або вечерю.
ІІ-й тип – багатокімнатний будинок з укомплектованим санвузлом, холодильником, телевізором.
на червень-серпень – від 60 до 105 гривень;
на липень від 61 до 106 гривень.

На Білому озері готуються до відкриття сезону

ІІІ-й тип – це будиночки блочного типу, з неповними санвузлами – унітаз, умивальник, а душ на декілька кімнат.
на червень-серпень – від 57 до 99 гривень;
на липень від 58 до 101 гривень.
ІV-й тип – це будинки, в яких проведено ремонт із заміною меблів та м'якого інвентарю. Санвузли загального користування.
на червень-серпень – від 55 до 97 гривень;
на липень – від 56 до 98 гривень.
V-й тип – звичайні будиночки, без зручностей. Мінімальний набір меблів (ліжко, тумбочка, шафа, стіл).
на червень-серпень – від 49-85 гривень;
на липень – від 50-87 гривень.
Щодо харчування, то можна замовляти триразове, яке коштуватиме 145 грн, або ж брати окремо сніданок, обід чи вечерю. У РОК "Біле озеро" можна харчуватися без проживання, наприклад, зупинившись у власному наметі.
Висновок: Якщо пріоритетом відпочинку є оздоровлення, приїжджайте на базу відпочинку РОК “Біле озеро”. Заповідна природа, чисте повітря та низькі ціни порадують вимогливого споживача.

База відпочинку "Перлина" у селі Хрінники Демидівського району

Тут здають шість кімнат у будинку, кожна з яких на 2-4 особи. Місце у кімнаті коштує 150 гривень. Туалет, душ – загальні. Є кухня для приготування їжі. Також на території є літній душ, бесідки, мангал, кафе.
Харчування: 50-60 грн – один обід. В загальному на харчування вистачить 100-150 грн в день, – розповів співвласник бази Максим ЛЕЩУК.
Додаткова інформація: на території відпочинкової бази є гойдалки для дітей, здають напрокат човен для риболовлі. Недалеко від бази відпочинку є громадський пляж.
Висновок: На базі “Перлина” можна відпочити недорого. Такий відпочинок підійде для сімейної відпустки.

Рівняни - про відпочинок в Хрінниках: думки з соцмереж

База відпочинку "Маяк" у селі Хрінники Демидівського району

Осередок затишку та комфорту. На території бази є магазин та кафе. До води близько. Повітря чисте. Ліс. Альтанки, мангали та дрова є. Колектив привітний. Двомісний номер коштує 250 гривень. Тримісний – 350. У них душ, туалет – загальні. Чотиримісний номер – 450 гривень, є всі зручності. У всіх кімнатах холодильник, телевізор. Харчуватися можна, готуючи самому(є плита та посуд), або в їдальні. Триразове харчування з людини обійдеться у 100 гривень на добу, якщо замовлено послугу наперед на кілька днів.З розваг є катамаран, човен, банан, диван, водна гірка для дітей.Туалети в номері, є гаряча вода. База вже відкрита для відпочивальників.



Висновок: База “Маяк” підійде як для сімейного відпочинку, так і для індивідуального. Ціни дещо вищі, ніж в інших хрінницьких відпочинкових закладах, проте умови вищого рівня комфорту.

Оздоровчий комплекс "Чайка" у селі Хрінники Демидівського району

Належить компанії "Укртелеком". Тут організовують заїзди для дітей працівників цього підприємства, але також приймають й інших охочих. Комфортні умови проживання у 2- та 3-місних номерах. Між дитячими заїздами тут можуть зупинитися дорослі. Оздоровчий комплекс "Чайка" запрошує на відпочинок дорослих та дітей вже з 1-го травня.



Графік заїздів:
З 01.05 по 12.06 – без харчування, вартість одного ліжко-місця для дорослих – 156 грн/добу, для дітей – 130 грн/добу.
Із 13.06 по 28.06; з 04.07 по 19.07; з 25.07 по 09.08; з 15.08 по 30.08 – чотири заїзди з 5-разовим харчування, вартість одного ліжко-місця для дорослих – 294 грн/добу; для дітей – 285 грн/добу.
Висновок: Хочете оздоровити вашу дитину, але боїтесь відпускати її на відпочинок до водойми – на базі “Чайка” можна відпочити разом.

Рівняни - про відпочинок на Білому озері: думки з соцмереж

База відпочинку "Воронки" у селі Воронки Володимирецького району

– Зазвичай, ми встановлюємо ціну за місце в номері орієнтовно на 10 гривень нижчу, ніж на Білому озері, – розповіла співвласниця бази відпочинку Світлана СОБОЛЄВА. – База розташована за 18 метрів від озера. Маємо 2-4-місні кімнати. Переважно вони без вигод, санвузли на поверхах і у дворі. Пропонуємо лише проживання. Харчування не входить у послуги, які надає база відпочинку. На території є колиба. Розваги: більярд, волейбол, настільний теніс.



Поруч ліс, можна збирати ягоди та гриби. Приїжджають до нас переважно сім'ями за тихим відпочинком. Тому гучних розваг, дискотек у нас нема.
Додаткова інформація: З цінами на сезон 2017 тут ще не визначилися. Вони будуть відомі з середини червня. Сезон розпочнеться тільки в середині наступного місяця.
Висновок: На базу “Воронки” краще їхати, починаючи з середини червня, тоді вода в озері достатньо прогріта.

Водна база "Елінг" від спортшколи у Млинові

За місце у тримісному номері із загальними вигодами на поверсі або у дворі тут беруть 40 гривень за добу.
– У кімнатах є шафи, столи, тумбочки, – розповів директор Млинівської районної спортшколи Іван МИСТЕРЕНКО. – Можливе проживання по три особи в кімнаті. Санвузол знаходиться в будиночку на другому поверсі. Білизна, посуд є в наявності (при потребі видаємо). На вулиці – альтанки, дитячий та спортивний майданчики, невелике футбольне поле, мангали видаємо. Є катамарани. Купатися та засмагати можна у нас на базі, за 15 метрів від приміщення, або ж за 300 метрів – на селищному пляжі.
Додаткова інформація: На даний момент селищний пляж закритий у зв'язку з невідповідними екологічними умовами.

База відпочинку “Гуляй хата” у с.Хотин Березнівського району

База відпочинку “Гуляй хата” розташована серед соснового лісу, в тихому та затишному місці. Будиночки стоять над самою водою, тут незабутній схід сонця та чарівно багряний захід. Ввечері на терасі можна влаштувати романтичну вечерю, а зранку попити запашної кави, спостерігаючи за хвилями озера. Ви навіть можете зробити вранішню прогулянку на човні чи катамарані. А потім повернутись для смачного сніданку. На території бази відпочинку “Гуляй хата” є два будиночки, кожен має терасу над озером, двоспальне ліжко, розкладний диван, шафу для одягу, камін, телевізор, туалет, біде, душ, є фен, рушники, тапочки, холодильник, чайник, міні-кухня на терасі та посуд, мангал, шампури, казан, дрова та вугілля, гойдалка з дерева та гамаки. У кожному будинку може перебувати з ночівлею до 4 чоловік (є постіль).



Ціни: будиночок – 800 грн/доба, чан і баня – 200 грн/1 година.
Додаткова інформація: Нещодавно пройшло зариблення, тому сезон риболовлі розпочнеться пізніше.
Висновок: Романтичне, затишне місце. База відпочинку “Гуляй хата” підійде як для відпочинку з родиною, так і для романтичного відпочинку удвох, або ж відпустки з компанією друзів.

Відпочинок на Рівненщині: база відпочинку ”Гуляй хата”

База відпочинку “Воронуха” у с. Щекічин Корецького району

Біля садиби розташований ставок площею 5 га., там можна купатися, засмагати, рибалити, плавати на човні чи кататися на катамарані, подихати свіжим лісовим повітрям, позбирати грибів, ягід та скуштувати смачного меду.
Додатково тут пропонують:
- організацію перевезень, забав, ігор та конкурсів для відпочивальників, проведення корпоративів та інших дозвіллєвих заходів, екскурсію до “перлини” Рівненщини – “Надслучанської Швейцарії” – мальовничого краєвиду “Соколині гори” на береги річки Случ. Можливість розмістити 30 чол.



1. Будинок 1 – 150 грн за добу (3 місця)
2. Будинок 2 – 400 грн за добу (3 місця)
3. Будинок 2а – 200 грн за добу (3 місця)
4. Будинки 3, 4, 5, 6, 7 – 250 грн за добу (3 місця)
5. Будинок 8 – 800 грн за добу (6 місць)
6. Будинок 8 + баня – 950 грн за добу (6 місць)
7. Будинок 9 – 800 грн за добу (7 місць)
Кожне додаткове місце в будинку (+ 50грн з людини).
Додаткові послуги:
“баня на дровах” – замовлення не менше двох годин:
●Баня 1 – 100 грн/год (6 місць)
●Баня 8 – 120 грн/год (6 місць)
Більярдний зал – 30 грн за годину
Вартість квитка для вилову риби – 100 грн з однієї людини.
Вилов риби вагою 300 г і менше – заборонено (крім карасів)
Виловлена риба загальною вагою більше 5 кілограмів відпускається за ціною 50 грн/кг. Прокат катамарана – 30 грн/год, човна - 30 грн/год
Прокат велосипеда – 30 грн/год

Все, що треба знати про відпочинок на Рівненщині: ціни та умови

Висновок: База “Воронуха” пропонує широкий спектр послуг для відпочивальників, багате меню та різного роду розваги для дітей та дорослих. На базі є можливість розмістити велику кількість людей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ