Ми у Facebook
25.06.2017, 13:26

Рівненські шашкісти завоювали бронзу Чемпіонату України

З 10 по 19 червня в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з шашок-100 серед спортсменів з вадами слуху. В даних змаганнях прийняли участь 46 учасників із дванадцяти областей України.
Як розповіли в рівненському «Інваспорті», на Чемпіонаті були представлені спортсмени з Донецької, Івано-Франківської, Волинської, Тернопільської, Дніпропетровської, Черкаської, Харківської, Полтавської, Львівської, Рівненської, Чернігівської областей та столиці - міста Київ.

Від Рівненщини брали участь чотири спортсмени: Юглічек Григорій, Савчук Петро, Зінченко Єгор та Микосянчик Валентина.

Змагання проходили окремо серед чоловіків та жінок. У змаганнях з блискавичної гри серед юнаків та дівчат Зінченко Єгор та Микосянчик Валентина посіли третє місце.

Переможці та призери були нагороджені грамотами.

Готував спортсменів до змагань тренер Іткін Леонід Борисович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному спортсмени «Інваспорту» визначили кращих шашкістів області

«Інваспорт»: у Рівному відбувся чемпіонат області з шахів

Тим часом, з 1 по 10 липня у Рівному пройде Чемпіонат України з шашок-100 серед спортсменів з вадами зору. Урочисте відкриття заплановане на 2 липня, о 13:30. Головний суддею змагань буде арбітр міжнародної категорії І. М. Ільницький зі Львова.

Нагадаємо, що 20-21 травня також у Рівному відбувся чемпіонат Рівненської області з шахів серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та слуху.

У даних змаганнях приймали участь спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та слуху області, а саме: Рокитнівського, Млинівського районів, вихованці загальноосвітньої Острозької спецшколи-інтернату для дітей з вадами слуху, вихованці загальноосвітньої Клеванської спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору, м. Сарни, м. Острог та м. Рівне – загальна кількість 50 спортсменів.

В результаті змагань перемогу у чемпіонаті з шахів серед жінок серед спортсменів з вадами слуху здобула – Жученя Валентина (м. Рівне), II місце посіла – Рижковська Людмила (м. Рівне), ІІІ місце зайняла – Рожок Ірина (м. Рівне). Серед чоловіків у наполегливій боротьбі перемогу здобув – Савчук Петро (м. Рівне), II місце виборов – Василевич Сергій (м. Рівне), III місце посів – Моспанюк Віктор (м. Рівне).





На правах реклами