Ми у Facebook
25.06.2017, 14:30

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

У черговому інтерв’ю президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов з оптимізмом оцінив шанси рівненського клубу в українській Прем’єр-лізі. Завдяки популярності та деякої скандальності команда, на його думку, не лише стане самоокупною, але й приноситиме прибуток.
"Наше завдання – зробити клуб не дотаційним, а самоокупним і навіть отримувати прибуток. Наприклад, зараз серед клубів УПЛ сформувався єдиний телевізійний пул. Наскільки я знаю, чемпіонат транслюватимуть "UA:Перший" та група телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2". Ми серйозно розраховуємо на ці кошти.

Сьогодні рівень впізнаваності Вереса – один з найвищих в Прем’єр-лізі. З точки зору маркетингу ми дуже привабливі через увагу, яка прикута до Вереса, зважаючи на його унікальну форму існування і значну присутність в інформаційному просторі останнім часом.

Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість для себе. Верес існує завдяки тому, що в нашому футболі з’явилася криза. Ми не намагалися використати її в негативному плані, а навпаки – дати відповідь на те, як вийти з цієї кризи. Тому Верес сьогодні – це вихід з кризи для українського футболу", – сказав Олексій Хахльов, повідомляє www.football24.ua.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов поїхав на засідання УПЛ, а Мазяр офіційно попрощався з уболівальниками

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Нагадаємо, раніше Хахльов розповів про протистояння рівненського клубу з чернігівською «Десною».

"Хочу сказати, що треті сили, які спровокували протистояння Десни з Вересом, насправді зіграли насамперед проти чернігівського клубу. Десна замість того, щоб займатися якимись деструктивними діями і порівнювати себе з Вересом, повинна була звернути увагу на якість менеджменту, результати роботи якого не дозволили отримати чернігівцям атестат. І спробувати в якнайшвидші терміни, можливо з об’єднаною чернігівською громадою, зібратися і спробувати вирішити внутрішні проблеми, аніж шукати піщинку в іншому оці.

Думаю, що навіть питання з можливим зняттям Сталі з чемпіонату не буде означати, що Десна отримає місце у Прем’єр-лізі. Тому, ще раз хочу підкреслити, що протистояння Десни і Вереса було помилковою стратегією. Можливо хтось свідомо наштовхнув Десну на конфронтацію.

Кожен повинен відповідати за себе, як на футбольному полі, так і в організації роботи професійного футбольного клубу. Незважаючи на всі негаразди, які відбуваються у суспільстві, чемпіонат в трьох українських лігах розпочнеться, і глядачі отримають цікаве протистояння в кожному з дивізіонів. Ми формуємо команду, яка буде демонструвати цікавий, насамперед для вболівальників, футбол", – розповів Олексій Хахльов.





На правах реклами