Ми у Facebook
25.06.2017, 21:00

Любовний гороскоп на 26 червня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних та сімейних стосунках?
ОВЕН. Не найкращий днь для спілкування з близькими й коханими. Ваша колюча поведінка здатна зіпсувати не те що настрій, а й навіть стосунки.

ТЕЛЕЦЬ. Якщо відчуваєте роздратування і певну агресію до своїх домашніх, стримайте себе, зробіть щось приємне для своєї половинки. Побачите, і вам стане краще.

БЛИЗНЮКИ. Спробуйте оцінити своє нове знайомство чи романтичні стосунки з більш практичної і навіть меркантильної точки зору.

РАК. Успіхи у справах сердечних можуть декого розслабити, а суперники/суперниці теж не дрімають... Тримайте себе у належній формі й завжди будьте напоготові.

ЛЕВ. Непоганий день і для творчості, і для букетно-цукеркових стосунків, і для облаштування сімейного вогнища. Кожному – своє щастя.

ДІВА. Чудовий день. Не афішуйте свої особисті плани, просто робіть загадковий вираз обличчя, ваші колеги будуть просто на вухах від версій та здогадок...

ТЕРЕЗИ. Перш ніж приймати якесь рішення чи витрачати спільні гроші, порадьтесб зі своїм партнером, другою половинкою.

СКОРПІОН. Найкраща тактика у сімейних взаєминах – розумний компроміс, повага до своїх благовірних.

СТРІЛЕЦЬ. Випадкові знайомства й незаплановані зустрічі з нетверезими людьми – це те, що зараз вам абсолютно не потрібне і навіть шкідливе.

КОЗЕРІГ. Не найкращий день для дискусій з коханою людиною та сцен ревнощів.

ВОДОЛІЙ. Подивіться на себе в дзеркало – ви не помічали, що у вас останнім часом якийсь невдоволений вираз обличчя? А кохана людина це бачить, нічого не може зрозуміти й від цього, можливо, страждає...

РИБИ. Основні події вашої любовної (сімейної) історії відбуватимуться у вас вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 25 червня
Любовний гороскоп на 2017 рік
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку





На правах реклами