Ми у Facebook
26.06.2017, 16:30

Свято Морозива “Рудь”: живи креативно, живи смачно!

25 червня місто Рівне вкотре зустріло Свято Морозива від найбільшого виробника морозива в Україні. Вже 12-й рік поспіль лідер України з виробництва морозива в Україні – ТМ “Рудь” – дарує незабутні враження у вигляді яскравого дійства: родинного свята.

Сімейні традиції надважливі для рівнян. На Свято Морозива Алею троянд заполонив натовп дітлахів та батьків. Веселе недільне дозвілля перетворилось в урочисте дійство.





Захоплюючі призи, сила-силенна морозива та незабутні емоції ще довго будуть солодкими згадками для рівнян. Свято Морозива – це країна дитячих мрій, головними “законами” якої є розваги, веселощі і, обов'язково, спілкування, творчий розвиток та фірмові дарунки.





Існує навіть своя “валюта” – рудики. Ці “гроші” для дітей є особливо цінними. Малеча з батьками нетерпляче стоїть у черзі до пунктів обміну, щоб за зібрані упаковки дістати дорогоцінні рудики, які гості свята витрачають на участь у майстер-класах, атракціонах, а також на купівлю фірмової сувенірної продукції “Рудь”.

Свято Морозива у Рівному

Тетяна Хомяк, провідний маркетолог компанії “Рудь” та координатор проекту “Свята Морозива”:



“Компанія “Рудь” вже 12-й рік поспіль проводить Свята Морозива на території України, зокрема й у Рівному. Свято Морозива – це хороша сімейна традиція, проте кожного року ми експериментуємо та впроваджуємо щось нове, як у конкурсній програмі, так і в атракціонах. Містечко розваг має декілька зон, щоб діти різного віку знайшли для себе цікаве заняття. На свято поставили кілька тонн морозива і його можна купити у роздрібних точках продажу, а також виграти у конкурсах, які проводяться на святковій сцені. Кожна дитина, яка бере участь у святкових атракціях, отримує подарунок, незалежно від того, наскільки вдалою була спроба. Цього року хітом свята є “Angry birds” – “Рудь”, на прикладі однієї з найпопулярніших ігор ми створили атракціон, який користується неймовірним попитом у дітлахів та батьків. Вартість на атракціони доступна – одна-дві упаковки з морозива. Всі охочі розважитись на святі мають особливу валюту рудики, які видаються в обмін на упаковки з нашого морозива”.

Святкове містечко “Рудь” завжди рясніє безліччю атракціонів, майстер-класів і розваг.







Ось тут можна зробити аквагрим, тут – неперевершену зачіску, а там – перевірити себе на влучність... І це далеко не весь перелік!





ФОТО: пожежники та морозиво - як святкували День молоді у Рівному



Окрім цього, казкові герої та аніматори, запальні ведучі, які пропонують цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива завжди весело та незабутньо. І, звичайно, яке свято без найсмачнішого морозива “Рудь”!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ