Ми у Facebook
27.06.2017, 13:30

Ігор Дедишин залишив посаду генерального директора «Вереса» - ЗМІ

Генеральний директор ФК «Верес» Ігор Дедишин залишив посаду генерального директора рівненського клубу. «Варяг» зі Львова покинув керівництво команди з Рівного, чого, зокрема, вимагали місцеві вболівальники.
Як повідомляють джерела «Радіо Трек», оприлюднювати яких вони не змогли, але які є однозначно надійними, Ігор Дедишин більше не генеральний директор ФК «Верес». Чи він пішов за власним бажанням, чи під тиском обставин, опонентів і власників - наразі невідомо.

Крім того, плануються інші зміни в керівництві. Президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов пізніше заявив журналістам, що у клубі, окрім відставки Дедишина, будуть також інші кадрові зміни.

«Поки що не хотілося б це коментувати, дочекайтеся офіційної інформації на сайті клубу. Думаю, сьогодні-завтра ми про все повідомимо. У нас будуть зміни, які ми офіційно оприлюднимо, щоб попередньо уникнути всяких інсинуацій», — сказав Хахльов.

А от прес-службі ФК "Калуш" стало відомо, що у рівенської команди - учасниці УПЛ сезону 2017-18 новий спортивний директор - Касіянчук Юрій. Відзначається, що Саме Юрій вніс значний вклад у розвиток ФК "Калуш" та реанімував калуський футбол на чолі виконавчого директора.

Щодо офіційної інформації, то першим літнім новачком "Вереса" став двадцятидев`ятирічний захисник Сергій Сімінін. Із рівненською командою він підписав контракт за системою 1+1 (терміном на один рік із можливістю подальшої пролонгації ще на сезон).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», Сергій Сімінін - уродженець селища Приморський, АР Крим. Зріст - 180 см, вага - 75 кг. Раніше виступав у складах луганської "Зорі", харківського "Геліоса", луцької "Волині", полтавської "Ворскли" та "Олександрії". За олександрійців у нинішньому календарному році захисник відіграв у чемпіонаті УПЛ 9 матчів.

Також Олексій Хахльов прокоментував останні трансферні чутки навколо команди.

"У нас стоїть завдання потрапити в першу шістку. Тому треба розуміти, що ми багато працюємо в напрямі селекції. Ми не просто говоримо, а постійно підтверджуємо свої слова. І у нас є результат.

Чи буде Піко у Вересі? 4 липня ми подаємо заявку в УПЛ. Наразі Юрій Вірт працює над підсиленням складу.

У Вереса ведеться активна робота на трансферному ринку. Ми одночасно працюємо на підсилення, щоб створити дійсно конкурентоспроможну команду та потрапити в першу шістку", – відзначив Хахльов.





На правах реклами