Ми у Facebook
11.07.2017, 19:30

Вперше в Рівному - великий стадіонний концерт Олега Винника

Підкорювач жіночих сердець Олег Винник, 10 вересня приїде в Рівне з новою програмою, аби вкотре довести, що по праву визнаний одним з найпопулярніших виконавців України.
Більше того за недавніми дослідженнями, пісні Олега Винника увійшли до ТОП-3 по кількості скачувань у соцмережах, бо їх дійсно люблять мільйони.

Гастрольний графік Олега Винника розписаний на декілька місяців вперед, а концерти проходять із незмінними аншлагами. Кожен його виступ - це незабутнє шоу, фантастичний сплав ліричного голосу, мегапотужної енергетики, щирості, загального шаленства й ейфорії - саме той випадок, коли «счастья много не бывает!»

Зважаючи на попередню практику, на концерти Олега Винника в Рівному квитки розкуповуються дуже швидко і всі бажаючі не мають можливості потрапити на виступ улюбленого артиста. Аби всі-всі могли насолодитися виступом талановитого співака, організатори концерту івент –агенція «Мегаподія» дають таку можливість та вперше організовують концерт артиста на стадіоні «Мототрек». Натомість рівненських прихильників Олег Винник порадує своїми новими піснями та всенародно улюбленими хітами: «Счастье», «Здравствуй, невеста», «О тебе», «Ангел», «Возьми меня в свой плен», «Плачут иконы», «Мої батьки», «Вовчиця», «Роксолана» та багатьма іншими.

🎫 Квитки:
➡ Злата Плаза магазин MUZZON / 46-04-22
➡ Автовокзал магазин MUZZON / 46-08-66
➡ Брендована палатка МЕГАПОДІЇ на майдані Незалежності
➡ Мережа брендованих кав’ярень «BARKAS COFE»
➡ Мережа кав’ярень «БАЗІКАЛО»
➡ Кав’ярня «DOMINO» (Курчатова 18)
➡ Придбати Он-Лайн: kasa.in.ua/velikij-koncert-oleg-vinnik

Отож, Рівне не пропусти!!! 10 вересня, стадіон «Мототрек» початок о 18 годині.







На правах реклами