Ми у Facebook
28.06.2017, 09:27

Сьогодні у Рівному пройде Меморіал Ігоря Марка зі спідвею

У середу, 28 червня, у Рівному стадіон технічних видів спорту «Мототрек» прийме "Міжнародний Турнір на Кубок Авто-Мото-Ревю та Меморіал Ігоря Марка". Участь у змаганнях вже підтвердили гонщики з Польщі, Данії, Латвії, Італії. Меморіал отримав номер в офіційному європейському календарі Fim-Europe.
Як повідомили в «Автомоторевю», турнір проходитиме за сіткою у 13 заїздів для 13 гонщиків. За підсумками основної сітки заїздів буде розіграно "Кубок Авто-Мото-Ревю". Вісім найкращих гонщиків стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі визначиться володар "Кубку пам'яті Ігоря Марка", який вручатиме донька легендарного майстра гаревих перегонів Ольга Марко.

Перемовини щодо участі відомих українських та іноземних гонщиків тривають. Наразі відомо, що в гонці стартуватимуть представники Латвії Давіс КУРМІС та Олег МИХАЙЛОВ, італійці Гугліельмо ФРАНЧЕТТІ та Даніель ТЕССАРІ, датчани Якуб БУКХЕЙВ та Марк БЕЙЄР. Польщу можуть представляти Адріан ГАЛА з Гнєзно, чемпіон Польщі серед юніорів 2016 року Даніель КАЧМАРЕК, улюбленці рівнян Станіслава БУЖА та Павел МЕСЬОНЦ, а також Томаш РЕМПАЛА та Маріуш ФІРЛЕЙ.

Окрім європейців ведуться перемовини з аргентинцем Факундо АЛЬБІНИМ, який надзвичайно сподобався рівненським вболівальникам амбітною їздою під час командних та особистих змагань Міжнародної Ліги Спідвею "SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP" та виявив бажання знову стартувати у Рівному.

Україну представлятимуть рівняни Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН, Максим РОСОЩУК та Станіслав ОГОРОДНІК, а також червоноградець Андрій КОБРІН. Можлива участь у змаганнях на даний момент все ще травмованих Дмитра МОСТОВИКА та Віктора ТРОФІМОВА.

У перервах між заїздами відбудуться старти юних вихованців дитячо-юнацької секції спідвею ім.Віктора Чайки при КЗ "РМСТК", стрибки юних дарувань на трамплінах та велика кількість бліц-інтерв'ю з учасниками турніру.

ЗА НОМЕРАМИ КВИТКІВ ВІДБУДЕТЬСЯ РОЗІГРАШ ДВОКАМЕРНОГО ХОЛОДИЛЬНИКА ВІД ТИТУЛЬНОГО ПАРТНЕРА ЗМАГАНЬ ТОВ "МКМ БЕТОН".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбулися спідвейні змагання за Кубок «Відкриття сезону»

Рівненський спідвеїст уперше став призером Відкритого Чемпіонату Аргентини

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівненської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського місьвиконкому, Рівненську облдержадміністрації, Управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, комунальні служби і організації міста та області, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», Компанія "Сталь-М" - дверi вхiднi та протипожежнi, «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, Паливний партнер Мережа АЗС "ОЛАС", агентство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, тратторія "Casablanca", "Дока-Центр", ПП Базурін, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє, «Рівне ЧаРівне», Рівне PRESS Центр, Голосно, Здолбунів City та ін.





На правах реклами