Ми у Facebook
28.06.2017, 17:00

Рівненський «Верес» крупно обіграв на зборах миколаївських корабелів

Своє тижневе перебування на першому перед стартом в українській Прем’єр-Лізі зборі у Славському, що у Львівській області, НК ФК «Верес» завершив контрольним матчем проти МФК «Миколаїв». У підсумку, команда Першої ліги поступилася рівнянам із різницею у три м’ячі.
НК «Верес» (Рівне) - МФК «Миколаїв» 4:1 (2:0)

Контрольний матч, 27 червня 2017 р., смт. Славське

Голи: Котляр (9), Волошинович (22), гравець на перегляді (77, 84)

Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», для рівнян це був перший поєдинок під час міжсезоння, для миколаївців – вже третій. Втім, особливого опору «корабели» підопічним Юрія Вірта вчинити не змогли.

Вже в середині першого тайму завдяки ударам Антона Котляра та Ростислава Волошиновича «Верес» перемагав – 2:0. На 63-й хвилині миколаївці один гол відквитали. Але наприкінці зустрічі, на 76-й та 84-й хвилинах, гравець, який перебуває у «Вересі» на перегляді, довів рахунок до розгромного – 4:1.

Наступний контрольний матч «Верес» проведе у п’ятницю, 30 червня, проти ще одного представника Першої ліги – винниківського «Руху». Про місце та час поєдинку буде повідомлено згодом.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, найкращий бомбардир минулого сезону Першої ліги, нападник «Вереса» Руслан Степанюк підбив підсумки минулого сезону, поставив собі мету на майбутній і розповів, як команда сприйняла новину про несподіване підвищення в класі.

- Минулий сезон для «Вереса» оціню незадовільно. У нас стояло завдання фінішувати в першій двійці, але ми зайняли третє місце.

- Особисто для тебе минулий сезон - найкращий у кар`єрі?

- Однозначно! Цей сезон найкращий.

- Така кількість голів не могла залишитися поза увагою (в минулому сезоні Першої ліги Руслан Степанюк забив 24 голи). Напевно були пропозиції від клубів УЛП?

- Так, пропозиції були. Але оскільки «Верес» в наступному сезоні буде виступати в УПЛ, я вирішив залишитися і підписав новий контракт. Я щасливий в цій команді!

- У минулому сезоні ти став найкращим бомбардиром Першої ліги, забив 24 голи. Поставив собі мінімальну мету на новий сезон?

- Так, хочу забити щонайменше 10 голів у сезоні!

- До речі про Прем`єр-лігу. Як команда сприйняла новину про те, що «Верес» отримав путівку в УПЛ?

- Такого повороту подій ми з хлопцями точно не очікували! Мабуть, остаточно усвідомимо все тоді, коли вийдемо на матч проти «Маріуполя» (1-й тур УПЛ сезону 2017/18 «Маріуполь» - «Верес»).

- Новину про вихід в УПЛ дізналися в дорозі на матч з «Геліосом»?

- Так, в автобусі дізналися.

- Як вважаєш, це могло вплинути на результат матчу? («Геліос» - «Верес» - 2: 1).

- Звичайно, тим більше, що в тому матчі зіграли хлопці, які менше були задіяні по ходу сезону. Вони хотіли показати, що готові допомогти команді в Прем`єр-лізі.

- Відомо, що свої домашні матчі «Верес» не гратиме в Рівному, на стадіоні «Авангард». Це може вплинути на амбіції клубу в новому сезоні?

- Ні, на амбіції команди це ніяк не вплине! Навпаки, цей факт змусить керівництво міста зробити все, щоб команда швидше повернулася до Рівного. Тому, що саме в цьому місті найсильніші вболівальники і таке місто не може бути без стадіону, - розповів 25-річний Степанюк в інтерв`ю журналісту MatchDay Олександру Семенюку.





На правах реклами