Ми у Facebook
30.06.2017, 20:00

1 липня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У суботу, 1 липня 2017 року, приймає вітання з днем народження голова Радикальної партії на Рівненщині, завідувач відділенням педіатрії №2 Рівненської обласної дитячої лікарні, депутат Рівненської обласної ради VII скликання ЛОЗОВА Оксана Василівна

Також день народження святкують директор Рівненської ЗОШ №3 ТИМОЩУК Ольга Захарівна й директор ТОВ "Блок БК" САВИЦЬКИЙ Віктор Анатолійович.

Цього дня народилися і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому ШЕВЧУК Сергій Анатолійович та генеральний директор ПАТ "Укрвторчормет" ВОРОНІН Ігор Альбертович.

1 липня – День архітектури України. Вітаємо рівненських архітекторів з професійним святом!

Вітаємо з 59 річницею заснування КП "Обласна стоматологічна поліклініка", з 8-річчям ПП "Домосервіс" та з 6-ю річницею ПрАТ "Рівнерибгосп"!

За церковним календарем, триває Петрівський, Апостольський піст. Православні християни вшановують пам'ять мучеників Леонтiя, Іпатiя та Феодула; приклоняються до Боголюбської iкони Божої Матерi. День ангела Леонтія, а також Василя, Віктора, Олександра.

Прикмета дня: глухий грім 1 липня - до тихого дощу, гучна громовиця - до зливи. Якщо гримить протяжно, то це до тривалої негоди.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 26 - 30 червня
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у червні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами