Ми у Facebook
30.06.2017, 17:03

«Ізотоп» програв перший матч у Чемпіонаті області та «відпустив» ОДЕК [+Відео]

У черговому турі Першої обласної ліги серйозну осічку допустив один з двох лідерів змагань. «Ізотоп-РАЕС» з Вараша удома поступився сарненському «Маяку». Цим скористався оржівський ОДЕК, який невимушено взяв свої три очки у Березному.
Результати матчів 9 туру Чемпіонату області.

"Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - "Маяк" (Сарни) 0:2, ФК "АГАТ" (Гоща) - "Сокіл" (Радивилів) 5:0, "Вілія" (Млинів) - ФК "Малинськ" 1:6, "Случ" (Березне) - ОДЕК (Оржів) 0:2, ФК "Рафалівка" - "Колос" (Кричильськ) 0:0
Пропущена гра 2 туру. ФК "Рафалівка" - ОДЕК (Оржів) 1:1

Матчем-відкриттям туру став поєдинок у Вараші, де лідер змагань приймав сарненський “Маяк”. На відміну від “Ізотопу”, гості розпочали сезон не надто впевнено, тому зараз доводиться надолужувати згаяне. У грі проти “атомників” це сарненчанам вдалося – вони забили в кожному з таймів по м’ячу, а от команда з Вараша зазнала першої поразки у Чемпіонаті і дозволила ОДЕКу вийти на чисте перше місце.

Щодо підопічних Олега Шандрука, то вони прогнозовано здобули три очки в Березному.
Планові залікові бали взяв ще один фаворит – ФК “Малинськ”. Щоправда, у Млинові перший тайм завершився унічию 1:1. Пропустивши гол у дебюті зустрічі, млинівчани ще до перерви відігралися. Проте у другому таймі домінування команди Богдана Самардака знайшло вираження відразу у п’яти м’ячах.

У протистоянні двох дебютантів першої ліги у Рафалівці рахунок відкрито так і не було – “суха” нічия, яка, з огляду на поточне турнірне становище, більш вигідніша для “Колоса”.

Крім Млинова ще один крупний рахунок у турі зафіксували в Гощі – місцевий ФК “АГАТ”, нарешті, здобув першу перемогу і зробив це переконливо, “відвантаживши” радивилівському “Соколу” відразу п’ять м’ячів.







Також у середу, 28 червня, відбулася перенесена гра 2 туру Чемпіонату області. Непоступливий дебютант у Рафалівці першим відкрив рахунок у зустрічі, проте ще у першому таймі кращий бомбардир Першої ліги Павло Таргоній встановив, як виявилося, підсумковий результат 1:1.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Результати 9 туру Першості області.

"Граніт" (Томашгород) - "КамАЗ-Агро" (Острожець) - 5:0, МФК "Енергія" (Володимирець) - "Калина" (Бугрин) - 0:5, "Коливань" (Клевань) - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - 1:3, "Стир" (Демидівка) - "Сокіл" (Осова) - 5:0, ФК "Острог-Академія-Ост.р-н" - "Водник" (Рівне) – 1:1, ФК "Костопіль" - "Полісся" (Рокитне) - 0:2

Результати 10 туру Першості області.

"Полісся" (Рокитне) - "Коливань" (Клевань) – 1:3, "Сокіл" (Осова) - "Граніт" (Томашгород) – 0:0, "Калина" (Бугрин) - "Стир" (Демидівка) - 3:0, "КамАЗ-Агро" (Острожець) - "Експрес" (Здолбунів) – 1:0, "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - ФК "Острог-Академія-Ост.р-н" - 1:2, "Водник" (Рівне) - МФК "Енергія" (Володимирець) - 10:0






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ