Ми у Facebook
30.06.2017, 22:51

Виглядати гарно крiзь час

З незапам'ятних часів жінки приміряли на себе різні ролі. Наш світ мінявся, з ним мінялися і жінки, але бажання виглядати добре залишилося незмінним.
Саме це і об'єднує усіх жінок - почуття прекрасного.
І навіть чоловіча стать, що критикує фемінізм, не може не визнати, що перше, з чим асоціюється жінка, це краса.

«Краса» є дуже розтяжним поняттям, бо у кожної людини воно асоціюється з чимось особистим для неї. Для когось краса - це «Місячна ніч» Моне, а для когось - малюнок на холодильнику.

І все-таки є універсальне поняття краси - мода. Кожна представниця жіночої статі хоче виглядати красиво: будь то для себе або для кого-небудь іншого. Але не всі завжди усвідомлюють, що виглядати красиво - це теж свого роду мистецтво.

Бажання виглядати гарно у жінок в крові. Наприклад, власниця Оскара за кращу жіночу роль в 2017 році блищала на червоній килимовій доріжці в сукні Gucci, але не думайте, що бажання жінок гарно виглядати поширюється тільки на офіційних заходах. Виглядати добре завжди і скрізь - «святий» борг жінок. Яскравим прикладом цього є Фатіма Морейра де Мело, відома телеведуча і співачка на голландському телебаченні. Але блищить вона не лише на екрані. Фатіма являється членом команди професіоналів найбільшого сайту азартних ігор. І хоча величезну кількість часу вона проводить сидячи за столом для карткових ігор, виглядає вона завжди бездоганно.

Поняття «мода» теж досить неоднозначне. Мода - це не лише одяг, це сучасна культура і напрями її розвитку. Головне - гарне джерело інформації.

Джерела моди теж міняються. Колись ними вважалися дівчата з королівських сімей, які з'являлися в нових нарядах на балах і таким чином задавали тон в моді для іншого населення на невизначений період в майбутньому.

І якщо в 16 столітті цим джерелом був черговий наряд Катерини Медічі, то сучасним представницям прекрасної статі досить лише інтернету.

Світ мінявся, а разом з ним мінялася і мода. Епоха середньовіччя радувала пишними сукнями і корсетами, великою кількістю кріноліну і тонкими таліями.
Кінець 19-го століття несе за собою зміни, хоч і не кардинальні. Спідниці стають менш пишними, силуети стрункішими, а пані нарешті можуть вільно зітхнути без корсету.

На початку 20-го століття роль жінки в суспільстві змінюється. І хоча у представниць прекрасної статі ще не має тих прав, якi вони мають зараз, жiнки починають брати активнішу участь в життi суспільства. Це задає тон стилю їх одягу: пишні спідниці назавжди відходять в минуле, в моді елегантна простота і лаконічність.

Далі тенденції змінюються одна за одною: пишні декольте до війни перетворюються в легкi сукнi і болеро після війни, потім приходить період яскравої синтетики і «Стиляг», потертих шкіряних курток і грубих черевик в 80-х, а потім джинс і кислотних кольорів в 90-х.

Здавалося б у сучасному світі у жінок є все, щоб виглядати гарно: косметика, засоби по догляду за волоссям і тілом, необмежений вибір одягу в магазинах, салони краси, фітнес-центри. Але також зросли і вимоги до зовнішності. Дівчата рівняються на моделей, виснажують себе дієтами і тренуваннями.

Хотілося б звернутися до усіх дівчат: краса - це унікальне поняття. Кожна з Вас красива по-своєму, тому не намагайтеся бути схожими на інших, будьте собою, будьте упевненими в собі і Вам не буде рівних.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ