Ми у Facebook
04.07.2017, 07:30

Продукти, які не варто їсти натщесерце

Впорядкування свого раціону - це важливий крок до нормалізації свого здоров'я. Деякі продукти, через особливий склад, не слід вживати на голодний шлунок.

Цитрусові. Ці фрукти можуть спровокувати алергію, а також гастрит, якщо їх їсти на голодний шлунок. Тому рекомендується перед тим, як випити стаканчик апельсинового соку, поснідати вівсянкою.

Банани.
У бананах міститься багато магнію, зміст якого регулює діяльність серцево-судинної системи. Вживаючи їх натщесерце, ви ризикує порушити кальцієво-магнієвий баланс.

Сирі овочі.
Кислоти, які міститися в сирих овочах, можуть подразнювати слизову шлунка. Це загрожує виразкою і гастритом.

Йогурт. Як не дивно, в цей список потрапив і йогурт. Вранці організм не потребує йогуртових бактерій і справляється сам. Тому користь від йогурту натщесерце - дорівнює нулю. Його краще вживати через 2 години після сніданку або ввечері.



Холодні напої. Холодні напої не можуть запустити належним чином процес травлення з ранку. Краще замініть їх злегка теплими.

Солодощі.
На порожній шлунок їсти солодощі не можна. Так як підшлункова не в змозі після пробудження виробляти належну кількість інсуліну. Загрожує поїдання солодощів з ранку підвищенням цукру в крові.

Кава.
Негативно позначитися на вашому здоров'ї і кава натщесерце. Адже кава дратує слизову шлунка, і він виробляє шлунковий сік. Через час може розвинутися гастрит.

За матеріалами Жіночий журнал






На правах реклами