Ми у Facebook
04.07.2017, 13:00

Рівненський «Верес» на свій «День народження» розгромив «Зірку»

НК ФК «Верес» у третьому товариському матчі на зборах у Закарпатті здобув третю перемогу, крупно обігравши «Зірку» з Кропивницького. Як відзначив президент рівненського клубу Олексій Хахльов, це стало гарним подарунком до свята – адже 2 липня можна вважати своєрідним Днем народження «Вереса».
Пан Хахльов на своїй сторінці у соцмережі нагадав, що саме 2 липня 2015 року «відроджена футбольна команда Народного клубу "Верес" вийшла на поле стадіону в Борисполі на офіційний матч кубку України, проти київського "Арсеналу". Це було офіційне народження "Вереса" у футбольному житті України».

Контрольний матч
«Верес» (Рівне) – «Зірка» (Кропивницький) – 5:1 (0:0)
2 липня 2017 р., Ужгород, ГК «Камелот»
Голи: Степанюк (54, 91), Г.Пасіч (60), Котляр (80), Є.Пасіч (84) – ? (48)

Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», перший навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до чемпіонату Прем’єр-Ліги рівненський «Верес» завершував контрольним поєдинком проти клубу УПЛ «Зірки» з Кропивницького.

Перший тайм вийшов бідним на події і завершився – 0:0. А от після відпочинку відбувся справжній голепад. Рівняни першими пропустили, але проявили волю до перемоги, забивши п’ять голів у відповідь. Отож, розгром «Зірки» – 5:1.

Нагадаємо, що на першому зборі підопічні Юрія Вірта провели ще два матчі. Наша команда також обіграла першолігові «Миколаїв» – 4:1 та «Рух» – 1:0.

Тим часом, колишній очільник прес-служби рівненського клубу Володимир Гребьонкін повідомив, що “Верес” зіграє спаринг із молоддю “Карпат”.

Товариський матч відбудеться у Львові у суботу 8-го липня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

“Верес” в рамках підготовки до старту (а також під час перерв у відповідних чемпіонатах) у другій лізі та першої ліги уже неодноразово зустрічався з “Карпатами” U-21.
Зокрема, 21 серпня 2015 року у Радивилові рівняни виграли 2:1 – у першому таймі забив Віталій Дністрян, а в другому – Гліб Кисельов.

19 лютого 2016 року “Верес” програв “молодим левам” 3:2. 11 липня 2016 року на львівському стадіоні “Україна” “Верес” переграв “дубль” із рахунком 4:0.
25 червня 2016 року “вересівці” у Львові на стадіоні “Україна” виграли 1:0 (Борзенко, 21). У січні 2017 року у Моршині перемогли 2:1 (Борзенко, 16, Степанюк 58).

LuckyFansNews також повідомляли про спаринг “червоно-чорних” із першоліговою “Волинню”, який відбудеться 10 липня в Ужгороді на стадіоні готельного комплексу Камелот. Наразі “Верес” шукає спаринг-партнера на 6 липня – зокрема розглядається можливість зіграти товариський матч із закордонним клубом.

Наразі команда має два вихідних – 5 липгя розпочнеться другий тренувальний збір.





На правах реклами