Ми у Facebook
04.07.2017, 19:31

Купальські вихідні на Рівненщині (+програма заходів)

Наближається найяскравіше літнє свято Івана Купала. На Рівненщині знають, де відпочити і як розважитись у спекотні вихідні.
Колоритні, чудернацькі та захоплюючі фестивалі Рівненщини кличуть поринути у світ пригод та розваг!

Чарівна ніч купальська

Івана Купала у Дубні відзначатимуть з конкурсами, змаганнями та купальськими обрядами. 6 липня у Дубні в зоні відпочинку «Кар’єри» (район ЗОШ№6) пройде свято Івана Купала «Чарівна ніч купальська».
В програмі:
13.00 – відкритий чемпіонат Дубенщини з пляжного волейболу серед професійних команд із Дубна, Рівного, Козина та Бродів;
16.00 – спортивні ігри та змагання;
18.00 – виступ команди дубенських джур «Дубравці»;
19.00 – відкриття свята, виступи колективів міського будинку культури,
конкурс «Мій зможе»,карооке «Купальська зірка», квест «Купальські скарби», розваги для дітей, купальські обряди, купальське вогнище, частування рибною юшкою, кулішем, ярмарка народних умільців «Мистецька хата»;
22.00 – молодіжна дискотека, святкова торгівля, атракціони.
Дрес-код – віночок та інші елементи українського строю.

Буща Папороть

Не пропустіть яскравий літній фест від гостинних здолбунівчан – Буща Папороть!На вас чекає незабутній відпочинок, купальські розваги, цікаві знайомства та безкраї простори Здолбунівщини.



В рамках проведення фестивалю заплановані:

-піша екскурсія екологічною стежкою "Від Волині до Поділля";
-веломандрівка маркованим веломаршрутом «Велика пригода в Дермансько-Острозькому національному природному парку»;
-відкритий турнір з футболу та волейболу;
-мистецька програма «Купальський вогнецвіт» за участю творчих аматорських колективів Рівненщини;
-сільський вуличний квест та купальська розвага «Водяні битви»;
-купальські обрядодії: плетіння віночків, пускання вінків на воду, -купальські ігри та хороводи, запалення купальського вогнища;
-фаєр-шоу та етно-денс.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО БУЩА ПАПОРОТЬ

Бурштиновий шлях

Цього року фестиваль “Бурштиновий шлях” відбудеться уже вшосте. Розгорнеться він у купальські дні 7-9 липня, а головними локаціями фестивалю стануть смт Володимирець (центральна площа) та станція Біле. Вузькоколійна залізниця Антонівка-Зарічне з поліською назвою «кукушка» кличе насолодитися колоритом відпочинку, подорожей та етнографічно-історичної спадщини!





У програмі фестивалю відкриття туристично-інформаційного офісу-музею у приміщенні Володимирецької центральної районної бібліотеки, виступи етнографічних фольклорних та естрадних колективів з усієї області та України, ярмарки, туристичні квести та подорожі вузькоколійкою, поліська смакота і незмінна гостинність володимирчан.

Відпочивайте із задоволенням!





На правах реклами