Ми у Facebook
05.07.2017, 08:33

Рівненщина: на злодіїв вказали сусіди (+ФОТО)

Кілька днів тому близько 18-ї години 75-річний рівнянин повідомив поліцейським, що  з його гаража на вулиці Кременецькій невідомі викрадають речі. Про подію йому сповістили сусіди.
Патрульні на місці події поліцейські побачили відкритий гараж зі слідами злому на дверях, а поруч двох рівнян, 25-ти та 29-ти років. Біля гаража стояли телевізор, пилосмок, циркулярна пила та металобрухт, вагою близько 50 кілограмів. Власники сусіднього гаража розповіли поліцейським, що саме ці чоловіки виносили чужі речі. Заявник підтвердив, що його гараж був зачинений на замок, а чоловіків він вперше бачить.

На Рівненщині піймали ґвалтівника 17-річної дівчини




Відомо, що в обох затриманих вже були проблеми з Законом. 25-річного рівнянина підозрюють у восьми крадіжок. На черговий майновий злочин чоловік пішов, перебуваючи під домашнім арештом. А його старший товариш нещодавно отримав умовний термін за вчинення крадіжки.


Рівнянин зізнався патрульним, що має наркотики (+ФОТО)



За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15 частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на краджіку). Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.



Вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру у вчиненні злочину. Зловмисникам, відповідно до санкції статті, «світить» черговий строк — шість років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами