Ми у Facebook
09.07.2017, 11:02

Рівнянка вважає, що її неповнолітнього сина хотіли ошукати

Саме з цього приводу жінка звернулася в редакцію.
Читачка, яка не захотіла назвати своє ім’я, розповідає, що її сина, якому зараз ще немає навіть 16 років, хотіли обдурити. Хлопець зателефонував за одним із номерів у оголошенні, де пропонували роботу. Йому запропонували прийти на співбесіду до компанії. Як виявилося, це було представництво компанії Tiens. Рівнянка розповідає, що на запитання: “Ким би ви хотіли працювати?”, її син відповів, що хоче працювати розклейником оголошень. За словами жінки, йому пообіцяли цю роботу і запропонували заповнити анкету та купити книгу Роберта Кійосакі “Бідний тато, багатий тато” за 50 гривень, дали розклад семінарів та тренінгів, а також сказали, що потрібно принести ще 215 гривень, тобто близько 10 доларів, щоб був стартовий капітал.

Мешканець Рівненщини сфотографував незвичайну веселку (+ФОТО)

- Я не розумію, який це може бути стартовий капітал, адже мій син неповнолітній й він не хоче працювати бізнесменом, а розклеювати оголошення. Я пішла в компанію з’ясувати усі деталі, мені повернули гроші, які мій син витратив на книгу, а також повернули анкету, яку він заповнив. Працівники пояснили, що вони не знали про те, що мій син — неповнолітній. Також мені не зрозуміло, чим займається ця компанія, а тому я вважаю, що мого сина мали намір ошукати, - говорить рівнянка.

Мешканець Рівненщини сфотографував незвичайну веселку (+ФОТО)


Кореспондент ОГО звернувся до компанії Tiens за коментарем:

- Справа в тому, що ця жінка не була на базовому тренінгу, а був її син, а тому вона не зрозуміла достеменно ситуації через це виникло таке непорозуміння: ми не примушували його купувати книгу, приносити додаткові гроші. Коли вона прийшла до нас в офіс, то ми відразу повернули гроші за книгу й прагнули розійтися по-хорошому, але в рівнянки виникло таке негативне враження про нас. Жінка не в повній мірі зрозуміла цю ситуацію, адже, повторюся, сама не була присутня на базовому тренінгу, не чула все особисто, а почула про все зі слів сина. Ми нікого не намагаємося ошукати, наша компанія легальна, офіційно зареєстрована і ми працюємо у рамках закону, - говорить офіс-менеджер компанії “Tiens group” Ірина Різак.





На правах реклами