Ми у Facebook
12.07.2017, 10:30

Завдяки підприємствам Рівненщини на дороги виділять більше грошей

За 6 місяців 2017 року Рівненська митниця спрямує 205 мільйонів 222 тисячі гривень до спец. фонду обласного бюджету в рамках митного експерименту, направленого на будівництво та ремонт доріг.
Про це сьогодні повідомив начальник Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай.

- Зокрема, за червень Рівненщина отримає рекордну суму від перевиконання митницею щомісячних планових надходжень - 96,8 млн. грн. Це майже стільки ж, як за 5 попедніх місяців, разом узятих. Хочемо подякувати за вагомий внесок у наповнення державного бюджету ВП "Рівненська АЕС", ТОВ "Агросем", ТОВ "Свиспан Лімітед" ПРАТ «РІВНЕАЗОТ», ТОВ «ГЮАЛОС», ТОВ "Морган Феніче", ТОВ «Т-СТИЛЬ», ПРАТ «КОНСЮМЕРС-СКЛО-ЗОРЯ», ПП «МАРГО», ПАТ "Дікергофф Цемент Україна", ТОВ "Одек" Україна, ТОВ "Партнерагро", ТОВ З ІІ «БНХ Україна», ТОВ «ЄВРОКАР СЕРВІС», ТОВ "АМАКО УКРАЇНА". Якщо Рівненська митниця і далі працюватиме такими темпами, то ми зможемо чимало зробити для розвитку транспортних шляхів нашої області, - зазначив Андрій Чаборай.

На дороги Рівненщини запланована рекордно велика сума грошей

Нагадаємо, що починаючи з 1 січня 2017 року Рівненщина бере участь в експерименті із фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.





На правах реклами