Ми у Facebook
12.07.2017, 16:31

Рівненщина: грабувати магазин приїхали на Мерседесі (+ФОТО)

Двоє чоловіків залізли у магазин в селі Мости Здолбунівського району, викрали гроші, алкогольні напої та продукти харчування.
За попередньою інформацією, крадії заволоділи грішми та товарами на загальну суму близько шести тисяч гривень. Поліцейські встановили, що зловмисники віджали пластикове вікно.

Поліцейські натрапили на слід зловмисників, які їздили на автомобілі «Mercedes-Benz», під керуванням 30-річного здолбунівчанина. Коли в селі Уїздці правоохоронці зупинили легковик, водій намагався втекти, втім працівники кримінальної поліції швидко наздогнали утікача. У салоні автомобіля також був 28-річний житель Здолбунова. Під час огляду авто поліцейські знайшли та вилучили речі, викрадені з магазину.

Рівненщина: молодий чоловік виліз на 13-метрове дерево, бо хотів там заночувати (+ФОТО)




Відомо, що 30-річний зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство, крадіжки, та зберігання наркотиків. Крім того на розгляді у суді також перебувають кримінальні провадження за фактом вчинення ним крадіжок та незаконного поводження зі зброєю. Десятого липня чоловіку обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Інший крадій раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та шкодує, що вчинив злочин, тому поки що перебуває на волі.

Шахраї полюють на мешканців Рівненщини






Досудове розслідування за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, передбаченої частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України триває. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до інших злочинів. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Кілька мешканців Рівненщини стали жертвами спритних махінаторів



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами