Ми у Facebook
14.07.2017, 17:30

ФК «Малинськ» утретє за п’ять років побореться за Кубок області [+Відео]

У суботу, 15 липня, на головній футбольній арені Рівненщини відбудеться вирішальний поєдинок за Кубок області. О 17:00 розпочнеться матч між двома поліськими клубами – ФК «Малинськ» та «Маяк» (Сарни). Для команди з Березнівського району цей фінал стане вже четвертим за п’ять останніх років.
Обслуговуватиме фінальний матч бригада на чолі з Андрієм Шевчуком, його асистентами будуть Наталія Мамчур та Андрій Приймачук, четвертий арбітр – Володимир Дзюра, спостерігач – Олександр Гіль.

На даний момент ФК «Малинськ» із своїх трьох кубкових фіналів два завершував перемогою – у 20130-му, коли обіграли рівненський «Сокіл» та 2016-му, коли перемогли в додатковий час оржівський ОДЕК. Лише у матчі 2015 року малинські футболісти пішли з поля переможеними все тим же ОДЕКом.

Щодо іншого претендента на кубковий трофей, то сарненський «Маяк» востаннє грав у фіналі у 2014 році і поступився ОДЕКу, а в 2012 році сарненчани віддали перемогу рівненській «Славії». Щоправда, за рік до цього «Маяк» все ж здобув Кубок, коли переграв у фіналі володимирецьку «Енергію».

Якщо ж звернутися до історії, то найбільше разів за останні десять років другим за значенням футбольним трофеєм Рівненської області володів ОДЕК із Оржева – п’ять разів, по два рази вигравали Кубок ФК «Малинськ» та «Маяк» (Сарни), один раз – «Славія».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Оржівський ОДЕК виграв першу частину Чемпіонату області сезону-2017

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини



За великим рахунком, в нинішньому кубковому сезоні до фіналу дійшли головні фаворити і фінал має бути цікавим та непрогнозованим. Дещо «полегшило життя» для «Маяка» та ФК «Малинськ» той факт, що оржівський ОДЕК не брав участі у цьогорічному турнірі через задіяність на всеукраїнській арені –у Чемпіонаті та Кубку ААФУ.

Відзначимо, що минулі фінали за участю ФК «Малинськ» не обійшлися без скандалів. Так, у 2013 році команда взагалі відмовилася вийти на церемонію нагородження та отримати свій перший Кубок через конфлікт із тодішнім головою Рівненської обласної федерації футболу Михайлом Кривком. А в 2016 році вже у додатковий час матчу з ОДЕКом керівник ФК «Малинськ» вирішив «провчити» рефері за упереджені, на його думку, дії та вибіг на поле, що привело до зупинки поєдинку.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ