Ми у Facebook
15.07.2017, 11:05

У Рівному поліцейські повідомили про підозру двом серійним крадіям (+ВІДЕО)

Учора, 14 липня слідчі Рівненського відділу поліції повідомили про підозру двом рівнянам, які починаючи з вересня минулого року проникали у приміщення торгових закладів, аптек, офісів, житлових будинків та викрадали звідти цінне майно. Загальна сума завданого збитку становить майже 111 тисяч гривень.

Слідчі зібрали усі необхідні докази щодо злочинної діяльності 25-річного рівнянина. Йому повідомили про підозру у вчиненні 19 крадіжок із проникненням у приміщення.



Його спільнику, 24-річному жителю обласного центру інкримінують 14 аналогічних злочинів та незаконне поводження зі зброєю.

Рівненщина: грабувати магазин приїхали на Мерседесі (+ФОТО)

Чоловіки ретельно готувалися до злочинів. Напередодні вони навідувалися у торгові заклади, прицінювалися, аналізували обстановку, технічне забезпечення охорони, а вже вночі поверталися до приміщення із ломом. Під час «нальотів» швидко забирали гроші, матеріальні цінності, дорогу техніку, зброю та так само швидко зникали з місця події. Зловмисники працювали швидко та злагоджено, що дозволяло їм залишатися непоміченими . Рівнян затримали на «гарячому», коли вони із награбованим втікали з місця скоєння останнього злочину.


На Рівненщині білорус зґвалтував неповнолітню

Двом чоловікам суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Ще одному фігуранту справи – домашній арешт. Слідчі перевіряють їх на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. За скоєне хлопці можуть поплатитися шістьма роками за ґратами.

У Рівному на Макарова двоє хмельничан намагались пограбувати квартиру (+ ФОТО)

Відділ комунікації поліції Рівненської області







На правах реклами