Ми у Facebook
16.07.2017, 16:30

Гороскоп на тиждень 17 - 23 липня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку
ОВЕН (21.03-20.04). Вдалий час для прийняття важливих рішень. А для цього не завадить дипломатичність і врівноваженість. У боротьбі за місце під сонцем постарайтеся не стати жертвою чужих підступів та інтриг. Уважно стежте за своїми словами. Чудові вихідні.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Сприятливий тиждень для натхненної, продуктивної праці. Вам необхідно мобілізувати всі свої сили для рішучого прориву. Але не варто забувати і про повноцінний сон та відпочинок. У суботу влаштуйте маленьке свято для близьких людей.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Захищайте свої інтереси, не йдіть на поступки, це підвищить ваш авторитет. Але при цьому залишайтесь щирими та доброзичливими. Будьте готові до приймання гостей. Вихідні сприяють зустрічам з друзями, відпочинку на природі.

РАК (22.06-23.07). Ваша активність буде трохи обмежена об'єктивними причинами. Не пливіть проти течії, не гладьте проти шерсті - саме ця тактика приведе вас до найкращого результату з найменшими втратами. У неділю порадують діти, близькі та кохані.

ЛЕВ (24.07-23.08). Настав час для активної діяльності, не бійтеся змін, налагоджуйте ділові зв'язки і не лінуйтеся тільки тому, що літо. По можливості, будьте уважними та обережними, можливі дрібні, але прикрі помилки. У вікенд постарайтесь гарненько виспатися.

ДІВА (24.08-23.09). На роботі може трохи ускладнитися ситуація. Доведеться шукати компроміс між сімейними та професійними обов'язками. Якщо не зіпсуєте стосунки з колегами та родичами і не вплутаєтеся в сумнівні авантюри, все буде чудово.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Незважаючи на ймовірні труднощі, мусите рухатися вперед, шукаючи альтернативні рішення, оминаючи приховані перешкоди. Зараз важливо не нервувати й не робити зайвих рухів. Будьте терплячіші до чужих помилок і недоліків.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Подолавши труднощі минулого тижня, підніметеся на новий щабель кар'єри та творчості. Зірки обіцяють успіх і навіть прибуток. А вихідні дозволять вам нарешті відпочити у чудовому настрої та максимально комфортній для вас обстановці.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Постарайтеся взяти себе в руки, не розпорошувати свій час та сили на різні дрібниці. Поставте перед собою чітку мету, і працюйте над тим, щоб до неї наблизитись. Тоді вихідні порадують гарними результатами і чудовим відпочинком.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Настав час продемонструвати давно приховані таланти. Однак якісь непередбачені обставини можуть зіпсувати ваші плани. У вихідні не варто реагувати аж надто бурхливо на справедливі зауваження близьких людей.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить неспокійний тиждень для ділової кар'єри. Однак імовірна поява захисника або прихильної до вас впливової особи. Можна чекати поліпшення матеріального становища. У вікенд постарайтеся вибратися кудись на природу.

РИБИ (20.02-20.03). Вдалий тиждень. Ви сповнені сил та енергії і готові вирішити одразу десять проблем. І все ж не надто перенапружуйтеся. Відгородіть себе від зайвого спілкування. У вихідні вам необхідно привести думки та здоров'я до ладу.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 10 - 16 липня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами